Kurt Ravn
Kurt Ravn profil julekoncerter

Kurt Ravn's links

Del på de sociale medier

Kurt Ravn Julekoncerter 2021

Årets julekoncert

I 2020 gav Kurt Ravn julekoncert for 25. år i træk i landets kirker

Citat fra arrangør: ”Helt umuligt ikke at komme i julestemning og godt humør


Book Kurt Ravns julekoncert

For Kurt Ravn er julekoncerterne blevet en fast tradition, og i den sammenhæng har han udgivet julealbummet ”Årets Julekoncert”, som rummer såvel muntre som stille og inderlige julesange og -salmer.

Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel og Birgitte Lindum på obo. Book en julekoncert med Kurt Ravn, og oplev hans trio.

 

Repertoire

Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Kurts repertoire er meget varieret: Både muntre og stille julesange samt smukke, traditionelle julesalmer udfylder kirkernes gode akustik på bedste vis.

 

Akkompagnement

  • Birgitte Lindum – Obo
  • Carl Ulrik Munk-Andersen – Klaver/orgel
  • Michael Frank Møller – Trompet (v. koncerter i større kirker)

Kurt Ravn kan til tider også opleves sammen med Susanne Elmark, Lene Siel, Per Nielsen m.fl.

 

Koncertens genre

  • Julesange
  • Julesalmer

 

Koncertens varighed

Koncerten varer i 1 x 70 min.

 

Billetter til Kurt Ravns julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Kurt Ravn og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Kurt Ravns julekoncerter.

 

Om Kurt Ravn

Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973, har han markeret sig som en særdeles talentfuld og alsidig skuespiller og sanger med det folkelige gennembrud som ”Røde” i Matador. Sideløbende med de mange roller på teater, film og tv har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet.

Han har givet koncerter i utallige sammenhænge lige fra klaverakkompagnement til de store symfoniorkestre og gjort sig fornemt bemærket i musicalgenren med hovedroller i bl.a. West Side Story, Atlantis, Chess og Les Misérables. Men også visekunsten mestrer Kurt Ravn, og her er hans storfavorit Evert Taube. I operaens verden har Kurt Ravn også været på spil, højdepunktet her var partiet som hr. Leonard i Carl Nielsens Maskerade med opførelser i København, Bruxelles og Wien. Book Kurt Ravn til dit næste julearrangement, og oplev den store stemme.

 

Om Carl Ulrik Munk-Andersen

Ud over sit arbejde som organist i Taarbæk Kirke nord for København har Carl Ulrik Munk-Andersen et omfattende virke som akkompagnatør for diverse kunstnere. Ikke mindst Kurt Ravn og Per Nielsen nyder godt af Carl Ulriks klaverspil, men også andre kunstnere bliver der tid til at akkompagnere f.eks. Stig Rossen, Kim Sjøgren, Kirsten Siggaard, Ann-Mette Elten, Lene Siel, Jesper Lundgaard, Anne Herdorf m.fl. Oplev den talentfulde pianist ved at booke en julekoncert med en af disse kunstnere.

 

Kurt Ravn - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kurt Ravn, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Kurt Ravn ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Kurt Ravn til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

nov 2021dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->