Stig Rossen
stig rossen julekoncerter

Del på de sociale medier

Stig Rossen Julekoncerter 2020

Ingen rigtig jul uden Stig Rossens julekoncert

Traditionen tro byder november og december måned på Stig Rossens populære og stemningsfyldte julekoncert. Publikum garanteres den helt rigtige julestemning, når Stig Rossen fremfører traditionelle og elskede julesange sammen med en gæstesolist.

Stig Rossen holdt sin første julekoncert i Brændkjærkirken, Kolding, i 1995. Koncerten blev en stor succes, og siden da er det blevet til over 20 år med julekoncertsturnéer. De seneste år har han spillet over 30 koncerter ved juletid.

Det er ultimativ jul, der indhyller Stig Rossens julekoncerter med traditionelle og elskede sange, mest fra Danmark, men passende krydret de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd’en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest”, og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske salmesangskat understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

I 2013 udkom Stig Rossens fjerde jule-cd ”Julens Stemmer” – et rent a cappella julealbum.

Stig Rossens julekoncert bringer os igennem et par meget hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”, og sædvanen tro vil publikum sammen med Stig synge julen ind med ”Dejlig er jorden”.

Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stig Rossen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Stig Rossen ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Stig Rossen til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->