Stig Rossen
stig rossen julekoncerter

Del på de sociale medier

Stig Rossen Julekoncerter 2021

Ingen rigtig jul uden Stig Rossens julekoncert

Traditionen tro byder november og december måned på Stig Rossens populære og stemningsfyldte julekoncert. Publikum garanteres den helt rigtige julestemning, når Stig Rossen fremfører traditionelle og elskede julesange sammen med en gæstesolist. Book Stig Rossen til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Om Stig Rossens julekoncert

Det er ultimativ jul, der indhyller Stig Rossens julekoncerter med traditionelle og elskede sange, mest fra Danmark, men passende krydret de bedste fra udlandet. I 1997 kom CD’en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest”, og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske salmesangskat understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne. Scroll ned til bookingformularen, og book Stig Rossens julekoncert til jeres næste julearrangement.

 

Repertoire

Stig Rossens julekoncert bringer os igennem et par meget hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”, og sædvanen tro vil publikum sammen med Stig synge julen ind med ”Dejlig er jorden”. Juleprogrammet er sammensat, men enkelte sange kan i nogle tilfælde aftales i forbindelse med koncertbooking med Stig Rossen.

 

Akkompagnement

Book en julekoncert med Stig Rossen, og oplev hans fantastiske sekstet med kapelmester Thomas Jaque på klaver og fire blændende dygtige sangere i det faste julekor. Bandets sammensætning kan variere – fortæl os om jeres ønsker i forbindelse med booking af Stig Rossen.

 

Genre

  • Julesalmer
  • Julesange

 

Koncertens varighed

Stig Rossens julekoncert varer i 1 time og 15 minutter uden pauser.

Ønsker I en indlagt pause? Informér os om jeres ønsker i forbindelse med booking af Stig Rossen via formularen.

 

Billetter til Stig Rossens julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Stig Rossen og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Stig Rossens julekoncerter.

 

Om Stig Rossen

Stig Rossen holdt sin første julekoncert i Brændkjærkirken, Kolding, i 1995. Koncerten blev en stor succes, og siden da er det blevet til over 20 år med julekoncertsturnéer. De seneste år har han spillet over 30 koncerter ved juletid. I 2013 udkom Stig Rossens fjerde julealbum”Julens Stemmer” – et rent a cappella julealbum.

 

Stig Rossen - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stig Rossen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Stig Rossen ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Stig Rossen til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->