Tlf. 7026 0100

jesper-lundgaard-bifald

Jesper Lundgaard

Jesper Lundgaard er garant for sang af højeste klasse, og med sin smukke stemme, livsglæde og sit smil indtager han landets kirker eller scener med orkester og kendte gæster.

Der er en stemning af intimitet, stort nærvær og sang i topklasse, når musicalstjernen Jesper Lundgaard laver sine kirkekoncerter med en pianist eller trio. Den store stemme folder sig smukt ud i de mange skønne kirkerum, som vores land ligger inde med. Repertoiret spænder vidt fra danske salmer, italienske arier, musicalsange til evergreens. Alt dette sat sammen med Jesper Lundgaards glade væsen og hans konstante søgen efter store musikalske øjeblikke sammen med sit publikum.

Jesper Lundgaard vil lede publikum igennem det musikalske julelandskab med traditionelle salmer, de bedste julehits, italienske julegodter, fællessang m.m.

Koncerten sammensættes efter arrangørens ønske. Det er f.eks. muligt at booke Jesper Lundgaard sammen med Ann-Mette Elten, eller det kunne være Jesper Lundgaard og Lisbeth Kjærulff med trio eller kvartet.

Jesper og hans gæster glæder sig til at synge deres julefavoritter sammen, hver for sig og sammen med publikum.

Der er garanti for en hyggelig julekoncert med masser af godt humør.

 

INTIMT, RØRENDE OG NÆRVÆRENDE

Jesper Lundgaard kan også bookes til almindelige kirkekoncerter.

Intet klæder en stor stemme så godt som et smukt kirkerum med fantastisk akustik. Jesper har stemmen og repertoiret til at fylde rummet med vellyd. Formen er nærværende og uhøjtidelig, og publikum bliver revet med på en musikalsk rejse, perfekt tilpasset til kirkerummet.

Koncerten sammensættes efter arrangørens ønske med pianist, duo eller trio.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
jesper-lundgaard-bifald
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører