gtag('config', 'UA-41096699-5');
Kirsten Siggaard
kirsten-siggaard-bifald

Kirsten Siggaard's links

Del på de sociale medier

Kirsten Siggaard - på video

Kirsten Siggaard Julekoncerter 2021

Min jul

Kirsten Siggaard turnerer hvert år til jul med sit store juleprogram sammen med en pianist eller trio. Kirsten Siggaard har gennem årene besøgt mange af Danmarks dejlige kirker og sunget sange fra CD’erne ”Jul i Kronborg” og ”Min jul”. Book Kirsten Siggaard til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Om Kirsten Siggaards julekoncert

Kirsten Siggaards julekoncert byder på en stærk oplevelse med store musicalnumre, kendte julesange og smukke julesalmer samt hendes egne numre fra albummet “My Favorite Love Songs”. Juleprogrammet er sammensat ud fra Kirstens brede repertoire, og enkelte numre kan i nogle tilfælde aftales i forbindelse med koncertbooking.

 

Akkompagnement

Man kan booke Kirsten Siggaard med en gæstespiller eller flere musikere. Kirsten Siggaard vil i så fald blive ledsaget af en trio bestående af:

  • Keybord
  • Saxofon eller fløjte
  • Akustisk guitar

Koncerten med gæst/gæster vil bl.a. byde på genhør med “Lille Messias” og “Last Christmas”. Du kan booke en julekoncert med Kirsten Siggaard via formularen længere nede på siden.

 

Repertoire

En julekoncert med Kirsten Siggaard vil blandt andet byde på skønne numre som “Nu tændes 1000 julelys”, “The Christmas Song”, “Silent Night” og “Dejlig er jorden”.

 

Genre

  • Julesange
  • Julesalmer
  • Musical
  • Viser

 

Koncertens varighed

Koncerten spilles i 1 time og 15 min. uden pauser.

Ønsker I en indlagt pause? Informér os om jeres ønsker i forbindelse med booking af Kirsten Siggaard via formularen.

 

Billetter til Kirsten Siggaards julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Kirsten Siggaard og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Kirsten Siggaards julekoncerter.

 

Om Kirsten Siggaard

Kirsten Elisabeth Siggaard Andersen er en sangerinde og skuespiller, kendt fra mange teaterstykker og musicals. Hendes genrer spænder fra musicals og revyer til pop, swing og Grand Prix-pop.

Kirsten har indspillet et utal af plader både som solist og sammen med Søren Bundgaard, ”Swing Sisters”, ØM og Flemming Jensen. Gilbert O’Sullivan, Tommy Kørberg, Otto Brandenburg og Poul Bundgaard har også sunget duetter med Kirsten Siggaard.

 

Kirsten Siggaard - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kirsten Siggaard, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Kirsten Siggaard ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Kirsten Siggaard til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->