Lene Siel
Lene Siel Julekoncerter

Del på de sociale medier

Lene Siel - på video

Lene Siel Julekoncerter 2019

Julen skal synges ind

Lad Lene Siel fylde jeres kirke af glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse med et skønt afvekslende julerepertoire, som både kalder på smil og tårer. Alt sammen akkompagneret af musikere af fornemmeste slags.

At der er noget særligt ved at synge i en kirke, fandt Lene ud af ved at holde en pause, og da hun efter fire år vendte tilbage, udtalte hun: ”Jeg har savnet kirkerummet, som med sin renhed og integritet, er det helt rigtige sted at synge julen og dens budskab ind. Jeg glæder mig meget til at komme i den helt rigtige julestemning, når jeg står i kirkens fantastiske akustik og mærker musikkens varme fylde rummet ud.”

Lene Siel kan bookes med pianist eller duo bestående af henholdsvis: Palle Juul Hansen, klaver, og Morten Øberg, fløjte/saxofon. Musikerne er med til at skabe en smuk højtidelig stemning, når Lene lader sin klare og rene sangstemme synge julen ind.

Varme, ærlighed, kvalitet og sang i verdensklasse er ord, som ofte er blevet forbundet med Lene Siel, som har sunget sammen med flere verdensstjerner bl.a. John Denver, Roger Whittaker og Gheorghe Zamfir.

Desuden har Lene Siel optrådt som kongelig hofleverandør 25 gange, den seneste optræden var ved H.M. Dronning Margrethes 75 års fødselsdag i 2015, men højdepunktet må næsten have været ved kronprinsparrets bryllup i 2004.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lene Siel er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Der kan du beskrive dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Lene Siel ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Lene Siel til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Simone

Simone

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.