Lene Siel
Lene Siel Julekoncert

Lene Siel's links

Del på de sociale medier

Lene Siel - på video

Lene Siel Julekoncerter 2021

Julen skal synges ind

Lad Lene Siel fylde jeres kirke af glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse med et skønt, afvekslende julerepertoire, som både kalder på smil og tårer. Alt sammen akkompagneret af musikere af fornemmeste slags. Book Lene Siels julekoncert til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Om julekoncerten med Lene Siel

At der er noget særligt ved at synge i en kirke, fandt Lene ud af ved at holde en pause, og da hun efter fire år vendte tilbage, udtalte hun: ”Jeg har savnet kirkerummet, som med sin renhed og integritet er det helt rigtige sted at synge julen og dens budskab ind. Jeg glæder mig meget til at komme i den helt rigtige julestemning, når jeg står i kirkens fantastiske akustik og mærker musikkens varme fylde rummet ud.”

 

Akkompagnement

Lene Siel kan bookes med pianist eller duo bestående af henholdsvis:

  • Palle Juul Hansen – Klaver
  • Morten Øberg – Fløjte eller saxofon

Book en julekoncert med Lene Siel, og oplev, hvordan de talentfulde musikere er med til at skabe en smuk og højtidelig stemning, når Lene lader sin klare og rene sangstemme synge julen ind.

 

Genre

  • Julesange
  • Gospel

 

Koncertens varighed

Koncerten varer mellem 1,5 og 2 timer.

 

Billetter til Lene Siels julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Lene Siel og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Lene Siels julekoncerter.

 

Om Lene Siel

Varme, ærlighed, kvalitet og sang i verdensklasse er ord, som ofte er blevet forbundet med Lene Siel, som har sunget sammen med flere verdensstjerner bl.a. John Denver, Roger Whittaker og Gheorghe Zamfir.

Desuden har Lene Siel optrådt som kongelig hofleverandør 25 gange, den seneste optræden var ved H.M. Dronning Margrethes 75 års fødselsdag i 2015, men højdepunktet må næsten have været ved kronprinsparrets bryllup i 2004.

 

Lene Siel - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lene Siel, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Lene Siel ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Lene Siel til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->