Tlf. 7026 0100

Kim Sjøgren Julekoncert

Kim Sjøgren

Den verdensberømte violinist Kim Sjøgren spiller advents- og julekoncerter i kirker og sale landet over. Kim kan både bookes med The Little Mermaid Orchestra og med Villads fra Vidunderbørn. Uanset, hvilken sammensætning I vælger at booke, så er fantastisk juleunderholdning med høj energi og en hyggelig julestemning garanteret.

 

Julekoncert med The Little Mermaid Orchestra

The Little Mermaid Orchestra blev dannet i foråret 1997 af Kim Sjøgren og har efterfølgende markeret sig som et af landets mest efterspurgte orkestre.

Orkestret består foruden Kim Sjøgren af unge lovende kvindelige musikere hentet fra Det Jyske Musikkonservatoriets solistklasse, Det Kongelige Kapel og Radiosymfoniorkestret.

Kender man julecd’en ”Kongeligt Julebal 2” med Kim Sjøgren og The Little Mermaid Orchestra, er man ikke i tvivl om, at de elsker at spille julemusik.

 

Julekoncert med Villads

Kim Sjøgren lærte ”Villads Violin”, som han også kaldes, at kende i 2015, hvor Kim var Villads’ mentor i DR1’s talentshow Vidunderbørn, så de to kender hinanden utrolig godt, hvilket tydeligt mærkes, når de optræder sammen.

 

Repertoire

Koncertprogrammet består af klassisk julemusik f.eks. uddrag fra Nøddeknækkeren, Corellis julekoncert, Halleluja-koret fra Händels Messias, dejlige danske julesamler, mere moderne toner a la ”Last Christmas” og Walt Disney-sange samt et engelsk julepotpourri.

 

Koncertens genre

  • Klassisk musik
  • Julesalmer
  • Julesange
  • Pop
  • Musical

 

Koncertens varighed

Koncertens varighed afhænger af den enkelte aftale v. koncertbooking. Typisk varer en julekoncert 1,5 time.

 

Billetter til Kim Sjøgrens julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Kim Sjøgren og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Kim Sjøgrens julekoncerter.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Sjøgren er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Kim Sjøgren Julekoncerter

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere