Kim Sjøgren
Kim Sjøgren Julekoncerter

Del på de sociale medier

Kim Sjøgren Julekoncerter 2021

Til julebal

Den verdensberømte violinist Kim Sjøgren spiller advents- og julekoncerter i kirker og sale landet over. Kim kan både bookes med The Little Mermaid Orchestra og med Villads fra Vidunderbørn. Uanset, hvilken sammensætning I vælger at booke, så er fantastisk juleunderholdning med høj energi og en hyggelig julestemning garanteret.

 

Julekoncert med The Little Mermaid Orchestra

The Little Mermaid Orchestra blev dannet i foråret 1997 af Kim Sjøgren og har efterfølgende markeret sig som et af landets mest efterspurgte orkestre.

Orkestret består foruden Kim Sjøgren af unge lovende kvindelige musikere hentet fra Det Jyske Musikkonservatoriets solistklasse, Det Kongelige Kapel og Radiosymfoniorkestret.

Kender man julecd’en ”Kongeligt Julebal 2” med Kim Sjøgren og The Little Mermaid Orchestra, er man ikke i tvivl om, at de elsker at spille julemusik.

 

Julekoncert med Villads

Kim Sjøgren lærte ”Villads Violin”, som han også kaldes, at kende i 2015, hvor Kim var Villads’ mentor i DR1’s talentshow Vidunderbørn, så de to kender hinanden utrolig godt, hvilket tydeligt mærkes, når de optræder sammen.

 

Repertoire

Koncertprogrammet består af klassisk julemusik f.eks. uddrag fra Nøddeknækkeren, Corellis julekoncert, Halleluja-koret fra Händels Messias, dejlige danske julesamler, mere moderne toner a la ”Last Christmas” og Walt Disney-sange samt et engelsk julepotpourri.

 

Koncertens genre

  • Klassisk musik
  • Julesalmer
  • Julesange
  • Pop
  • Musical

 

Koncertens varighed

Koncertens varighed afhænger af den enkelte aftale v. koncertbooking. Typisk varer en julekoncert 1,5 time.

 

Billetter til Kim Sjøgrens julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Kim Sjøgren og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Kim Sjøgrens julekoncerter.

 

Kim Sjøgren - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Sjøgren, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Kim Sjøgren ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Kim Sjøgren til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alberte

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->