Ann-Mette Elten
Ann-Mette-elten-bifald

Ann-Mette Elten's links

Del på de sociale medier

Ann-Mette Elten - på video

Ann-Mette Elten Julekoncerter 2021

Lad juletravlheden blive derhjemme

Ann-Mette Elten synger sine favoritter! Kom og oplev Ann-Mettes koncert med julesange og salmer samt de helt store operaklassikere – kort sagt en julekoncert med både hygge og højtidelighed.

Om Ann-Mette Elten

Ann-Mette Elten har med popbandet På Slaget 12 turneret Danmark rundt i over 30 år. I 1999 startede hun en solokarriere ud udgav den første album, Refrain. Den første album med klassisk musik, Adagio, udkom i 2012 – fyldt med smukke og storslåede arier i operagenren. Siden da blev Ann-Mettes fortryllende stemme kendt i operaens verden, og hun har givet mange smukke og rørende koncerter i hele Danmark.

Mange, der indtil nu har oplevet Ann-Mette Elten synge opera, er blevet overraskede og overvældede. Luften ligefrem sitrer, når hun med med en usædvanlig varm og en følelsesfuld indlevelse fortolker for eksempel Puccini’s “O Mio Babbino Caro” og Schubert’s “Ave Maria”. Ligesom den danske julehygge for alvor breder sig, når Ann-Mette giver nyt liv til vores mest elskede julesalmer i julekoncerter.

Ann-Mette Eltens julekoncert

En julekoncert med Ann-Mette Elten er ikke noget, man lige glemmer, hvilket gør, at mange år efter år vender tilbage for at opleve koncertens helt særlige julestemning. Så læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt.

I Ann-Mettes julekoncert kan I glæde jer til at høre rørende operanumre fra hendes album Adagio samt julesange og -salmer fra albummet Sange til jul. Sangerindens fortolkninger af de traditionelle danske julesalmer varmer hjerterne, og hendes store respekt for de oprindelige melodier bliver rost til skyerne hver gang, hun holder en julekoncert.

Koncertens genre

  • Julesange
  • Julesalmer
  • Opera

Koncertens varighed

1 x 70 minutter.

Billetter til Ann-Mette Eltens julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Ann-Mette Elten og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Ann-Mette Eltens julekoncerter.

Ann-Mette Elten - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ann-Mette Elten, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Ann-Mette Elten ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Ann-Mette Elten til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

nov 2021dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->