Ann-Mette Elten
Ann Mette Elten julekoncerter.dk

Ann-Mette Elten's links

Del på de sociale medier

Ann-Mette Elten - på video

Ann-Mette Elten's filer

Lokal annonce 2019 Plakat 2019

Ann-Mette Elten Julekoncerter 2019

Lad juletravlheden blive derhjemme

Læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed for en stund i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt.

Hygge og højtidelighed er indbegrebet af en julekoncert med Ann-Mette Elten. Med sin klare popstemme omfavner hun traditionens julesange og giver nyt liv til vore mest elskede julesalmer. Og luften sitrer, når hun giver sig i kast med nogle af de helt store klassiske sange fra sit album ”Adagio” (2012).

Kirkekoncert

Ann-Mette Elten har i mere end 30 år turneret landet rundt med På Slaget 12, og mange af bandets sange har for længst opnået status af evergreens. Nogle af disse og andre højdepunkter fra hendes efterhånden lange karriere har Ann-Mette valgt at tage med ind i kirkerne.

Alle, der indtil nu har oplevet Ann-Mette synge de store klassiske sange, er blevet overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med. Ann-Mette synger klassiske sange som ”O mio babbino caro” og ”Pie Jesu” med en følelsesfuld indlevelse, der giver mindelser om de helt store internationale stjerner.

En julekoncert med Ann-Mette Elten er en oplevelse, du ikke lige glemmer.

Linnet, salmer og ballader

I 2005 kontaktede Anne Linnet Ann-Mette og spurgte, om hun ikke havde lyst til at synge nogle af hendes sange. Dette førte til, at Ann-Mette i begyndelsen af 2006 udsendte albummet ”Solo” med helt nye sange skrevet specielt til Ann-Mette af en række af landets bedste sangskrivere bl.a. Anne Linnet, Nanna Lüders og Anne Dorte Michelsen. Albummet høstede store anmelderroser.
”Vær velkommen” udkom i december 2007 og indeholder helt nye fortolkninger af nogle af vore mest populære salmer. Endnu engang fik Ann-Mette flotte anmeldelser i aviserne.
I 2009 udgav Ann-Mette albummet ”Close To You” med fortolkninger af en række store ballader, blandt andet sang Ann-Mette duet med Stig Rossen på sangen ”Without You”.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ann-Mette Elten er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Der kan du beskrive dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Ann-Mette Elten ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Ann-Mette Elten til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.