ZENOBIA
zenobia-bifald

ZENOBIA's links

Del på de sociale medier

ZENOBIA Julekoncerter 2021

forførende og stemningsfyldte fortolkninger

Zenobia´s vinter- og julekoncerter tager udgangspunkt i vinterens sange, og indeholder samtidig Zenobias egne kompositioner og sange samt 2-3 folkemusiknumre.
Ved juletid spilles også vintersange, men her lægges naturligvis også vægt på julens sange – og ofte sættes nogle fællessange/salmer relateret til højtiden på programmet.

Hvem er ZENOBIA?

Sangerinden Louise Støjberg er uddannet på det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Hun underviser i sang på MGKsyd i Kolding, og optræder udover Zenobia som solist samt med duoen Louise Støjberg/Martin Rauff og bandet UrbanStøjband.

Harmonikaspilleren Mette Kathrine Jensen Stærk er uddannet på folkemusiklinjen på Det Fynske Musikkonservatorium og blev i 2016 udnævnt til rigsspillemand. Udover Zenobia spiller Mette Kathrine med duoen ’Jensen og Bugge’, der fra tid til anden udvides med Morten Alfred Høirup eller amerikanske Dwight Lamb, ligesom hun optræder solo med både foredrag og koncerter.

Pianist Charlotte Støjberg er cand. mag i musikvidenskab fra Aalborg Universitet. Hun organist ved Rødding Frimenighed og pianist i projektet ”Sommerfugledalen – et requiem” med Carl Erik Lundgaard.

Zenobia har været nomineret til 2 Danish Music Awards; for debutalbummet ‘Midnat’ i 2008 og til årets traditionspris i 2013.

Anmeldelser af  ”BLOT EN ILD”

“Enkelt, smukt, begavet”, 5 af 6 stjerner” – Fyens Stiftstidende
“[…]det er et flammehav af at enestående tekster og melodier, som trioen kan være mere end tilfredse med, og den ild brænder ikke ud foreløbigt[…]” – Rootszone.dk

ZENOBIA - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på ZENOBIA, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af ZENOBIA ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på ZENOBIA til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->