Tlf. 7026 0100

zenobia-bifald

ZENOBIA

Zenobia´s vinter- og julekoncerter tager udgangspunkt i vinterens sange, og indeholder samtidig Zenobias egne kompositioner og sange samt 2-3 folkemusiknumre.
Ved juletid spilles også vintersange, men her lægges naturligvis også vægt på julens sange – og ofte sættes nogle fællessange/salmer relateret til højtiden på programmet.

Hvem er ZENOBIA?

Sangerinden Louise Støjberg er uddannet på det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Hun underviser i sang på MGKsyd i Kolding, og optræder udover Zenobia som solist samt med duoen Louise Støjberg/Martin Rauff og bandet UrbanStøjband.

Harmonikaspilleren Mette Kathrine Jensen Stærk er uddannet på folkemusiklinjen på Det Fynske Musikkonservatorium og blev i 2016 udnævnt til rigsspillemand. Udover Zenobia spiller Mette Kathrine med duoen ’Jensen og Bugge’, der fra tid til anden udvides med Morten Alfred Høirup eller amerikanske Dwight Lamb, ligesom hun optræder solo med både foredrag og koncerter.

Pianist Charlotte Støjberg er cand. mag i musikvidenskab fra Aalborg Universitet. Hun organist ved Rødding Frimenighed og pianist i projektet ”Sommerfugledalen – et requiem” med Carl Erik Lundgaard.

Zenobia har været nomineret til 2 Danish Music Awards; for debutalbummet ‘Midnat’ i 2008 og til årets traditionspris i 2013.

Anmeldelser af  ”BLOT EN ILD”

“Enkelt, smukt, begavet”, 5 af 6 stjerner” – Fyens Stiftstidende
“[…]det er et flammehav af at enestående tekster og melodier, som trioen kan være mere end tilfredse med, og den ild brænder ikke ud foreløbigt[…]” – Rootszone.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på ZENOBIA er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
zenobia-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere