Villén & Sjølin
Villen_Sjoelin_bifald

Del på de sociale medier

Villén & Sjølin Julekoncerter 2021

Eksklusiv oplæsningskoncert for hele familien

Der er juleeventyr for hele familien, når Nøddeknækkerens tekster forvandler virkeligheden til ren magi. Med afsæt i Hoffmanns eventyr og Tchaikovskys musik fremfører skuespiller Nis Bank-Mikkelsen og duoen Villén & Sjølin det verdenskendte værk i en eksklusiv oplæsningskoncert for hele familien.

Om Villén & Sjølin

Karisma – virtuositet – inderlighed – originalitet er blot nogle af de ord, der kan sættes på fløjte-guitar duoen Villén & Sjølin, som altid bestræber sig på at levere en musikalsk og personlig kraftpræstation.

De er begge uddannede fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de begyndte deres musikalske partnerskab i 2015.

Det er blevet til et utal af koncerter og spilninger siden, og duoen har udviklet et unikt samspil. De optræder i mange sammenhænge, det være sig kirkekoncerter, vinsmagninger, virksomheder eller huskoncerter.

Villén & Sjølin samarbejder ofte med skuespiller Nis Bank-Mikkelsen til ”litteraturkoncerter”, som har forskellige temaer.

Villén & Sjølin har modtaget midler fra Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat til indspilning af ren Carl Nielsen-musik i foråret 2017. Samlingen af Carl Nielsens musik er blevet til for bl.a. at udvide repertoiret af Carl Nielsens værker til fløjte-guitar-konstellationen.

De to instrumenter blender på en helt særlig homogen vis, så det passer perfekt til et arrangement, hvor den eksklusive, men intime og nærværende, stemning er førsteprioritet.

 

Villén & Sjølin - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Villén & Sjølin, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Villén & Sjølin ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Villén & Sjølin til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->