Tlf. 7026 0100

Villen_Sjoelin_bifald

Villén & Sjølin

Der er juleeventyr for hele familien, når Nøddeknækkerens tekster forvandler virkeligheden til ren magi. Med afsæt i Hoffmanns eventyr og Tchaikovskys musik fremfører skuespiller Nis Bank-Mikkelsen og duoen Villén & Sjølin det verdenskendte værk i en eksklusiv oplæsningskoncert for hele familien.

Om Villén & Sjølin

Karisma – virtuositet – inderlighed – originalitet er blot nogle af de ord, der kan sættes på fløjte-guitar duoen Villén & Sjølin, som altid bestræber sig på at levere en musikalsk og personlig kraftpræstation.

De er begge uddannede fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de begyndte deres musikalske partnerskab i 2015.

Det er blevet til et utal af koncerter og spilninger siden, og duoen har udviklet et unikt samspil. De optræder i mange sammenhænge, det være sig kirkekoncerter, vinsmagninger, virksomheder eller huskoncerter.

Villén & Sjølin samarbejder ofte med skuespiller Nis Bank-Mikkelsen til ”litteraturkoncerter”, som har forskellige temaer.

Villén & Sjølin har modtaget midler fra Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat til indspilning af ren Carl Nielsen-musik i foråret 2017. Samlingen af Carl Nielsens musik er blevet til for bl.a. at udvide repertoiret af Carl Nielsens værker til fløjte-guitar-konstellationen.

De to instrumenter blender på en helt særlig homogen vis, så det passer perfekt til et arrangement, hvor den eksklusive, men intime og nærværende, stemning er førsteprioritet.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Villén & Sjølin er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Villen_Sjoelin_bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere