Tlf. 7026 0100

villads-valdemar-bifald

Villads og Valdemar

De to brødre, Villads og Valdemar, elsker at spille violin og at underholde et publikum. De arrangerer selv deres stykker for to violiner, eller for violin og klaver.

Duet-koncerterne består af et underholdende og blandet program med både klassiske og populære musikstykker af ældre og nyere dato. Bl.a. kan nævnes Thais’ Meditation, Vivaldis Summer, Czardas af Monti, Tango Jalousi af Gade,  Peer Gynt af Grieg og Halleluja af Leonard Cohen. Som ekstra krydderi er det muligt at sangerindenTaya  med som gæstestjerne.

De har begge fået Guld i Berlingske Tidendes klassiske musikkonkurrence for unge og vundet priser til andre musikkonkurrencer bl.a i Sverige, Polen og Tyskland. Sidst har Villads i juni 2019 fået 1. pris i Tysklands ”Jugend Musiziert” violinkonkurrence.

I efteråret 2019 deltog de i Danmark har talent.

Begge håber de på at få en karriere som musikere og har allerede spillet koncerter vidt omkring i f.eks. i Sverige, USA og Grønland og Ukraine.

Valdemar og Villads startede med at spille violin, da de var 5 og 7 år og har siden 2011 og 2012 studeret musik i Berlin som elever på konservatoriets skole og gymnasium. Dér har de fået undervisning i hørelære, tonelære, klaver og musikhistorie, samt spillet orkestermusik og kammermusik. Bl.a. har Valdemar på et tidspunkt haft fornøjelsen af at spille for Angela Mergel i Bundestag. Han er nu netop blevet student og er lykkelig for at vende hjem og begynde på konservatoriet i København med koncertmester Johannes Søe som sin violinlærer. Villads har et år tilbage i Berlin og ved endnu ikke, om han vil studere i Oslo, Malmø eller København. Det vil tiden vise.

Valdemar interesserer sig desuden meget for komposition og musikproduktion og har produceret Villads & Valdemar Violins 2 CD-udgivelser.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
villads-valdemar-bifald
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører