Villads og Valdemar
villads-valdemar-bifald

Del på de sociale medier

Villads og Valdemar - på video

Villads og Valdemar Julekoncerter 2021

Oplev et ægte musikalsk broderskab

De to brødre, Villads og Valdemar, elsker at spille violin og at underholde et publikum. De arrangerer selv deres stykker for to violiner, eller for violin og klaver.

Duet-koncerterne består af et underholdende og blandet program med både klassiske og populære musikstykker af ældre og nyere dato. Bl.a. kan nævnes Thais’ Meditation, Vivaldis Summer, Czardas af Monti, Tango Jalousi af Gade,  Peer Gynt af Grieg og Halleluja af Leonard Cohen. Som ekstra krydderi er det muligt at sangerindenTaya  med som gæstestjerne.

De har begge fået Guld i Berlingske Tidendes klassiske musikkonkurrence for unge og vundet priser til andre musikkonkurrencer bl.a i Sverige, Polen og Tyskland. Sidst har Villads i juni 2019 fået 1. pris i Tysklands ”Jugend Musiziert” violinkonkurrence.

I efteråret 2019 deltog de i Danmark har talent.

Begge håber de på at få en karriere som musikere og har allerede spillet koncerter vidt omkring i f.eks. i Sverige, USA og Grønland og Ukraine.

Valdemar og Villads startede med at spille violin, da de var 5 og 7 år og har siden 2011 og 2012 studeret musik i Berlin som elever på konservatoriets skole og gymnasium. Dér har de fået undervisning i hørelære, tonelære, klaver og musikhistorie, samt spillet orkestermusik og kammermusik. Bl.a. har Valdemar på et tidspunkt haft fornøjelsen af at spille for Angela Mergel i Bundestag. Han er nu netop blevet student og er lykkelig for at vende hjem og begynde på konservatoriet i København med koncertmester Johannes Søe som sin violinlærer. Villads har et år tilbage i Berlin og ved endnu ikke, om han vil studere i Oslo, Malmø eller København. Det vil tiden vise.

Valdemar interesserer sig desuden meget for komposition og musikproduktion og har produceret Villads & Valdemar Violins 2 CD-udgivelser.

Villads og Valdemar - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Villads og Valdemar, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Villads og Valdemar ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Villads og Valdemar til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->