Tlf. 7026 0100

ungklang-cover-bifald

Ungklang

UngKlang er et moderne ensemble, der udfordrer den gængse opfattelse af kormusik, men samtidig hylder den traditionelle sangskat. De har optrådt i mange sammenhænge, på TV, ved store musikfestivaller, intimkoncerter, korkonkurrencer og ved private arrangementer.

Ungklang består af:

Martha Bach Gislinge – Agnes Haugland – Johanne Munch – Esmeralda Holmberg – Ida-Marie Bjerg Raft – Ella Van der Pals – Marie Wendt Ketting – Maja Wiberg – Sara Enevold

Som man kan se på nogle af efternavnene, er det alle piger med rødder i musikken via deres forældre. Derfor har de også spillet koncerter med f.eks Katrine Gislinge og en del af de andre forældres musiske ensembler, og ved hvilket slid det er at afholde koncerter.

For pigerne handler det om disciplinen, dedikationen og selvfølgelig talentet med fra barnsben. De er klassisk skolet, og en del af deres repertoire er klassisk 4-7 stemmigt, men der er også en del moderne i deres repertoire.

De komponerer også en del selv og arrangerer. F.eks. et 9 minutter langt værk til opførsel på Thorvaldsens Museum i København baseret på en masse Grundtvig sange i forbindelse med en særudstilling.

De har optrådt for bl.a. Kristeligt Dagblad, Højskoleforeningen, TV2, Dansk Industri, Thorvaldsens Museum, Rudolph Care og mange andre – ja selv selveste Barack Obama.

Varighed: 1 x 45 minutter eller 2 x 30 minutter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ungklang er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
ungklang-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere