Tlf. 7026 0100

trine-gadeberg-cover-bifald

Trine Gadeberg

Trine Gadeberg, den store musicalstemme, er en særdeles populær artist ved kirke- og julekoncerter i hele landet.

Du er sikker på at komme i det rette julehumør, når Trine Gadeberg sammen med sine musikere, Ebbe Ravn (orgel/klaver) og Jørgen Heick (trompet/flygelhorn og trommer) inviterer indenfor i varmen til deres hyggelige julekoncert i en hjertevarm og stemningsfyldt atmosfære. Det bevidner det store og trofaste publikum i kirker og koncertsale landet over. Book en julekoncert med Trine Gadeberg, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Om julekoncerten med Trine Gadeberg

En julekoncert fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer, en god blanding af gammelt og nyt – alt sammen kædet sammen med søde anekdoter. Trine får med lethed publikum til at synge med på et par sange, ja, de kan slet ikke lade være.

”Julen har en stor plads i mit hjerte – jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, som er en naturlig del af julen,” fortæller Trine Gadeberg.

Publikum er sikret juleunderholdning med den gode gamle julestemning og føler sig glade efter en dejlig vedkommende koncert i selskab med Trine. Book Trine Gadebergs julekoncert, og oplev den store stemme i hendes soli samt i trestemmige sange, udført sammen med Ebbe Ravn og Jørgen Heick.

 

Repertoire

Trine Gadebergs trio vil præsentere et repertoire, der dækker rytmisk og klassisk kirkemusik, musicals, julesalmer og juleklassikere som ”Oh Holy Night”, ”Ave Maria”, ”Dejlig er jorden”, ”Glade Jul”, ”Lille Mesias”, ”Nu tændes tusind julelys” og ”Julen har bragt velsignet bud”.

Julekoncerten bliver udført som solo- samt trestemmig sang, opbakket af orgel eller klaver, trompet eller flygelhorn samt trommer.

 

Akkompagnement

  • Ebbe Ravn – Klaver eller orgel, vokal
  • Jørgen Heick – Trompet, flygelhorn, trommer, vokal

Sammen med disse kunstnere udgør Trine Gadeberg trioen LAH (Lidt Af Hvert).

 

Genre

  • Julesange
  • Julesalmer
  • Musicals
  • Rytmisk kirkemusik
  • Klassisk kirkemusik

 

Koncertens varighed

Julekoncerten varer i 1,5 – 2 timer.

 

Billetter til Trine Gadebergs julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Trine Gadeberg og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Trine Gadebergs julekoncerter.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trine Gadeberg er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
trine-gadeberg-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere