Tlf. 7026 0100

den-unikke-trio3

Tina Siel og Tine Lilholt

To særdeles fremtrædende piger i dansk underholdning, nemlig sangerinden Tina Siel og fløjtespilleren Tine Lilholt, står sammen med pianisten Knud-Erik Thrane klar til at drage ud i landet med julekoncerter i november og december måned.

Scroll ned til bookingformularen, og book en julekoncert med Den Unikke Trio til dit næste julearrangement.

 

Om Tina Siel og Tine Lilholts julekoncert

Tina Siel er kendt for sin fløjlsbløde sangstemme og sine fine fortolkninger af højtidens salmer og sange. Tine Lilholt er et geni til at finde ind i fløjtens og musikkens sjæl med flotte improvisationer. Den erfarne pianist Knud-Erik Thrane får det hele til at gå op i en højere enhed, når han med indføling og smukke harmonier fuldender rammen for en hyggelig julekoncert. Når du booker Tina Siel og Tine Lilholts julekoncert, kan du være sikker på at få en aften fuld af nærvær og smukke julemelodier.

 

Program

Book en koncert med Tina Siel og Tine Lilholt, og oplev et flot repertoire på 2 x 40 minutter, hvor publikum vil stifte bekendtskab med traditionelle og nyere julenumre. Der bliver tale om henholdsvis samspil samt enkeltstående solistnumre. Desuden vil Tine Lilholt som en overraskelse give et par numre på harpe, som hun også mestrer.

Du kan høre mere om de enkelte sange og salmer i forbindelse med din koncertbooking.

 

Genre

  • Julesange
  • Julesalmer

 

Koncertens varighed

Tina Siel og Tine Lilholts julekoncert varer i ca. 1,5 time inkl. pause.

Kunstnerne spiller to gange og 40 minutter ad gangen.

Fortæl os gerne om jeres ønsker til pausens længde i forbindelse med booking af Tine Lilholt og Tina Siels koncert.

 

Book Den Unikke Trio

Under denne julekoncert bliver Tina og Tine akkompagneret af pianisten Knud-Erik Thrane. Ved booking af Tine Lilholt og Tina Siel booker du hele trioen.

 

Anbefalede koncertlokaler

Koncerten er særdeles velegnet til kirker og kulturhuse.

 

Billetter til Tina Siel og Tine Lilholts julekoncert

Du kan finde og booke billetter til julekoncerter med Tina Siel og Tine Lilholt på vores kalenderside. Har du brug for hjælp med at sælge billetter til en koncert, som du er ved at bestille? Fortæl os om det i forbindelse med din booking af Tina Siel og Tine Lilholts julekoncert, og få vejledning om, hvordan du kan sælge koncertbilletter til dit publikum.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tina Siel og Tine Lilholt er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
den-unikke-trio-Julekoncert

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere