Tlf. 7026 0100

Thera Hoeijmans trio

Thera Hoeijmans trio

Der er den der helt særlige stemning og akustik i en kirke, der indbyder til fordybelse og reflektion.
Sådan er det også, når man oplever en koncert med Thera Hoeijmans trio, der med deres særlige evne til at fortolke og skabe nærvær til publikum har ladet sig inspirere af nogle af julens bedste danske og engelske sange.

Siden Thera Hoeijmans væltede de danske og udenlandske hitlister sammen med det hedengangne danceband Cut’N’Move i starten af 90’erne, har hun bevæget sig fra dansescenen til jazzen.
I 2004 debuterede hun med sit anmelderroste jazzalbum ”Vertical”, hvor størstedelen af numrene var skrevet af hende selv. Det er siden blevet til yderligere to albummer i eget navn og med primært egne kompositioner – senest ”Another Mile”, der i 2014 høstede flotte anmeldelser i såvel danske som internationale medier.

Hoeijmans synger med stor personlighed og fra hjertet. Repertoiret strækker sig fra gamle danske klassikere henover egne kompositioner til kendte jazzstandards. Sammen med sine sidemen, Pojken Flensborg (klaver) og Jacob Venndt (bas), er man garanteret en stilfuld og elegant koncertoplevelse, hvor stemmen er i front, og hvor sangene fortolkes med trioens særlige nerve og tone.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Thera Hoeijmans trio
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører