Tlf. 7026 0100

susanne-oerum-bifald

Susanne Ørum

Julen er hjerternes fest, og når vi synger, fyldes vi med glæde og varme.
Særligt op til jul, hvor sangene er en uundværlig del af højtiden.

Susanne Ørum synger med et særligt nærvær og indlevelse.

Et af hendes første sangminder fra barndommen er Mahalia Jackson med Silent Night, og den julefølelse sangen vækkede i Susanne, bringer hun med sig, når hun giver julekoncerter.

En julekoncert med Susanne Ørum byder på en god blanding af kendte, danske julesange som “Dejlig er jorden”, “Når du ser et stjerneskud” og “I en stjerneregn af sne”. Susanne synger også sine egne julesange, “Stjerneskud” og “I Look to the Sky” og selvfølgelig også nogle engelsksprogede klassikere som “Away in a Manger”, “Oh Holy Night” og naturligvis “Silent Night”.

Som barn og ung sang Susanne ofte i kirken til gospelgudstjenester, og siden har hun skabt sig en sangkarriere med blandt andet soul som en vigtig ingrediens. Susanne er desuden en erfaren korleder og indbyder helt naturligt sit publikum i fællessang til sine koncerter.

I 90’erne var Susanne en del af pigegruppen Me, She & Her, som bl.a turnerede land og rige rundt med det store hit “I Count the Minutes”, som også blev spillet dagligt i radioen. Gruppen vandt en grammy for “Årets nye danske navn” i 1995.

Siden har Susanne sunget kor for en lang række af de største artister, f.eks. Anne Linnet, Lis Sørensen og Stig Rossen og ikke mindst Mariah Carey.

Som solist har Susanne turneret en del i USA (New York, Philadelphia og Seattle), og senest har hun i foråret 2023 udgivet sit album, GET REAL, med 13 egne sjælfulde og groovy sange. Albummet blev lanceret til releasekoncert på Nordsø Records, og siden har Susanne spillet på bl.a. H15, Lille Vega i København, Album Bar i Helsingør og Tante Karla i Marielyst.

Susannes album er blevet taget rigtig godt imod både i Danmark og i udlandet, og flere af sangene bliver spillet på P4 og P5 og BBC Radio 2 samt på en lang række radiostationer i bl.a. England, Frankrig og USA.

Tre af Susannes sange kommet på TOP 10 på Amazon Hot new releases i England, og 8 af sangene er på top 20.

Hendes sang, You Tell Me, har fået en placering på Apple Musics playliste, New Music Daily, og en anden sang, Maybe You’re The One, en placering på Spotify’s playliste, Nu Funk.

En koncert med Susanne Ørum er bygget op med en fortælling, der tager publikum med ind i hendes betagende sangunivers.

Susanne kan bookes med sin guitarist eller med hele sit band og kor.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Susanne Ørum er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
susanne-oerum-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere