Tlf. 7026 0100

steven-hart-bifald

Steven Hart

Med julens traditionelle gospelsange, evergreens, pop og salmer. Steven er som sædvanligt med til at skabe den god julestemning. Med pianist, duo eller trio. Varighed max 90 min.

Steven Hart er en dansk sanger og solist med amerikansk/afrikansk baggrund. Han har optrådt i mere end 35 år, bl.a. som medlem af Etta Camerons eget gospelkor i mange år. Steven er især kendt for sin store stemme og sin kontakt til publikum. Han er i stand til at synge en mindre kirke op acapella og giver publikum en stor oplevelse med musik og fællesskab. Flere af Stevens kirkekoncerter har været udsolgte og man har bl.a. kunnet opleve ham i Skivholme, Helleruplund, Bogø, Klakring, Herlufmagle, Vor Frue og Veksø kirke, Stormarkskirken og Østervangskirken m.fl.

En af landets mest alsidige kunstnere.

At beskrive Steven Hart med få ord bliver meget vanskeligt. Som sanger og solist bevæger han sig ubesværet rundt i flere forskellige genrer og synger både opera, shouting gospel, dyb soul, crooner jazz og inderlige danske sange. Hans stemme går over næsten 3 oktaver. Steven kan også opleves som korleder og med foredrag om bl.a. Etta Cameron og De Dansk Vestindiske Øer.

Steven har boet i Danmark næsten hele sit liv og er vokset op med danske salmer og sange.

Gospelkoncert er noget mange forbinder med et stort kor, men det kan også foregå med en solist og når ven optræder, inviteres publikum flere gange til at synge med ligesom efter den afrikanske sangtradition og på den måde skabe endnu mere gospelstemning.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steven Hart er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
steven-hart-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere