Steven Hart
steven-hart-bifald

Del på de sociale medier

Steven Hart Julekoncerter 2021

at skabe den god julestemning

Med julens traditionelle gospelsange, evergreens, pop og salmer. Steven er som sædvanligt med til at skabe den god julestemning. Med pianist, duo eller trio. Varighed max 90 min.

Steven Hart er en dansk sanger og solist med amerikansk/afrikansk baggrund. Han har optrådt i mere end 35 år, bl.a. som medlem af Etta Camerons eget gospelkor i mange år. Steven er især kendt for sin store stemme og sin kontakt til publikum. Han er i stand til at synge en mindre kirke op acapella og giver publikum en stor oplevelse med musik og fællesskab. Flere af Stevens kirkekoncerter har været udsolgte og man har bl.a. kunnet opleve ham i Skivholme, Helleruplund, Bogø, Klakring, Herlufmagle, Vor Frue og Veksø kirke, Stormarkskirken og Østervangskirken m.fl.

En af landets mest alsidige kunstnere.

At beskrive Steven Hart med få ord bliver meget vanskeligt. Som sanger og solist bevæger han sig ubesværet rundt i flere forskellige genrer og synger både opera, shouting gospel, dyb soul, crooner jazz og inderlige danske sange. Hans stemme går over næsten 3 oktaver. Steven kan også opleves som korleder og med foredrag om bl.a. Etta Cameron og De Dansk Vestindiske Øer.

Steven har boet i Danmark næsten hele sit liv og er vokset op med danske salmer og sange.

Gospelkoncert er noget mange forbinder med et stort kor, men det kan også foregå med en solist og når ven optræder, inviteres publikum flere gange til at synge med ligesom efter den afrikanske sangtradition og på den måde skabe endnu mere gospelstemning.

Steven Hart - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steven Hart, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Steven Hart ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Steven Hart til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->