Tlf. 7026 0100

steve-cameron-bifald

Steve Cameron and The Gospel Calvary

Steve Cameron præsenterer i egen fortolkning en perlerække af julens traditionelle sange, og inviterer publikum til fællessang. En svingende og livsbekræftende koncert med Steve Cameron, der med sin store stemme og hjertevarme giver publikum en enestående koncertoplevelse med gospelmusikkens budskab om håb og glæde.

Steve, der er søn af gospelsangerinden Etta Cameron, har formået at videreføre en stærk og passioneret tradition for gospel på sin egen måde. I rollen som korleder for fire gospelkor har han spredt sin erfaring og engagement for musikken videre til sine elever som Laura fra X Factor og Emmelie Charlotte-Victoria de Forest.

Ved siden af gospelmusikken har Steve medvirket på mange cd’er med bl.a. Hanne Boel, Lars H.U.G. og Big Fat Snake. Da soul/blues også har en særlig plads i Steves hjerte, har han dannet bandet B#Sharp, som spiller ved mange forskellige lejligheder.

Glæd jer til en energifuld amerikansk julegospelkoncert med Steve Cameron and The Gospel Calvary.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steve Cameron and The Gospel Calvary er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
steve julekoncert

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere