Simone
Simone Egeriis

Simone's links

Del på de sociale medier

Simone - billeder

Simone
simone-bifald

Simone Julekoncerter 2021

Synger julen ind

Oplev Simone, en af Danmarks absolut dygtigste sangerinder, til en bevægende og stemningsfyldt julekoncert, når hun ruller sig ud akkompagneret af pianist Christian Kruse. Book Simone til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Om Simones julekoncert

En hel time i selskab med Simone, som synger nogle af julens dejligste salmer og sange med en stemme, der kryber helt ind under huden, er en smuk måde at markere højtiden på. Scroll ned til bookingformularen, og book Simones julekoncert til jeres næste julearrangement.

 

Repertoire

Nyd salmer og juleklassikere som “Dejlig er Jorden”, “Don’t Save it All for Christmas Day”, “Go Tell it on the Mountain” og “Ave Maria”. Juleprogrammet er sammensat, men enkelte sange kan i nogle tilfælde aftales i forbindelse med koncertbooking med Simone.

 

Akkompagnement

Book en julekoncert med Simone, og oplev hendes duo med pianisten Christian Kruse, singback eller orkester. Akkompagnementet kan variere – fortæl os gerne om jeres ønsker i forbindelse med booking af Simone.

 

Genre

 • Julesalmer
 • Julesange
 • Ballader
 • Gospel
 • Musical

 

Koncertens varighed

Simones julekoncert varer i 1 time og 15 minutter uden pauser. Ønsker I en indlagt pause? Fortæl os gerne om jeres ønsker i forbindelse med booking af Simone via formularen.

 

Billetter til Simones julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Simone og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Simones julekoncerter.

 

Om Simone

Simone Egeriis Sahin er en popsangerinde, men hendes stil går på tværs af genrer som popballader, musical, gospel og jazz. Hun har udgivet fire albums og mange singler, bl.a.:

 • 2005: “Vindens farver”
 • 2006: “That’s When You Know”
 • 2006: “As If/Million Years”
 • 2007: “Summer Vacation” (Factor 15 remix)
 • 2008: “Hopelessly Devoted To You”
 • 2010: “How Will I Know” (Dansk MGP 2010)
 • 2013: “Stay Awake” (Dansk MGP 2013)
 • 2016: “Heart Shaped Hole” (Dansk MGP 2016)

Siden Simones sejr i talentshowet “Scenen er din” (2004) er det gået stærkt for den dengang 12-årig pige. Hun har høstet adskillige guld- og platinplader for sine cd-udgivelser, deltaget i Dansk Melodi Grand Prix (2010, 2013 og 2016), hvor hun igen imponerede med en overbevisende vokalpræstation. Hun har stået på scenen med symfoniorkestre og optrådt sammen med store navne som Sissel Kyrkjebø, Stig Rossen og Bent Fabricius-Bjerre.

 

Simone - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Simone, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Simone ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Simone til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

dec 2021nov 2022


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->