Tlf. 7026 0100

simone-cover-2024-bifald

Simone

Lad julefreden sænke sig
Der er garanti for julestemning når Simone, akkompagneret af sin pianist (enten Mads Granum eller Ronnie Flyvbjerg Olesen) , varmer kirkerummet op med de smukkeste julesange. Book Simone til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Om Simones julekoncert

Simones klare, smukke og sikre stemme vil igen i år lade publikum synke tilbage i sædet og nyde en oplevelse i topklasse.

“Min yndlings tid på året er julen. Stemningen, kærligheden og omsorgen for hinanden, masser af mad, og ikke mindst musikken, som for mig emmer af ro, hygge, gode minder og smukke melodier.”

Scroll ned til bookingformularen, og book Simones julekoncert til jeres næste julearrangement.

 

Repertoire

Nyd salmer og juleklassikere som “Dejlig er Jorden”, “Don’t Save it All for Christmas Day”, “Go Tell it on the Mountain” og “Ave Maria”. Juleprogrammet er sammensat, men enkelte sange kan i nogle tilfælde aftales i forbindelse med koncertbooking med Simone.

 

Akkompagnement

Book en julekoncert med Simone, og oplev hendes duo med pianist eller orkester. Akkompagnementet kan variere – fortæl os gerne om jeres ønsker i forbindelse med booking af Simone.

 

Genre

  • Julesalmer
  • Julesange
  • Ballader
  • Gospel
  • Musical

 

Koncertens varighed

Simones julekoncert varer i 1 time og 15 minutter uden pauser. Ønsker I en indlagt pause? Fortæl os gerne om jeres ønsker i forbindelse med booking af Simone via formularen.

 

Referencer

“Vi havde en fantastisk god koncert med Simone og Mads, og vi som arrangør samt et veloplagt og forventningsfuldt publikum nød det i fulde drag. Simones smukke ryst, hendes søde væsen og smukke ydre, tryllebandt os alle, og ikke mindst Mads’ dejlige musikalske kunnen, var med til at gøre arrangementet til en uforglemmelig oplevelse.” – Leif Kramer, Givskud

“Simone har en suveræn fin stemme med alle de udtryksmuligheder man kan forestille sig. Snart smyger hendes underfuldt smukke stemme sig slankt, lyrisk og indfølende om ens følsomme
hjerte, snart banker hun igennem med en uforudset overvældende kraft, der sender kuldegysninger af fryd og betagende glæde gennem hele ens sansesystem.” – Erik Linow, Vor Frelsers kirke, Vejle

 

Billetter til Simones julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Simone og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Simones julekoncerter.

 

Om Simone

Du kender Simone fra TV
– Vandt “Scenen er din” i 2004
– Deltaget i Dansk Melodi Gran Prix 3 gange, hvor hun kom i finalen (2010, 2013, 2016)
– Div. velgørenhedsshows, Knæk Cancer, Grib mikrofonen, Sommersang i Mariehaven, og Fællessang under corona.

Simone har udgivet 4 CDér med Disneysange, julesange, egne sange og store filmklassikere og har solgt over 350.000 eksemplarer, hvilke har givet hende flere guld-, platin- og dobbeltplatin plader.

Simone har bla. optrådt flere gange med Stig Rossen, Bent Fabricius Bjerre, Louise Fribo, Julie Berthelsen, Kurt Ravn, Per Nielsen, Helmut Lotti, Dario, Prinsens Musikkorps, DR symfoniorkestret.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Simone er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
simone-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere