Tlf. 7026 0100

sascha-dupont-bifald

Sascha Dupont

“Jeg elsker jul. Jeg elsker de smukke, danske salmer. Jeg elsker jazz. Jeg elsker kirkerummet. Og en kombination af alt det er jo intet mindre end himmelsk!”

Sådan siger Sascha Dupont, der nu efter 12 år i USA er vendt hjem til Danmark for en periode.

Sascha har været en del af den danske musikbranche i over 20 år og på trods af, at hun har været fysisk væk fra Danmark siden 2008, har hun stadig spillet masser af koncerter her.  Bl.a. grundet hendes medvirken i den danske “supergruppe” Sing Sing Sing, som har turneret Danmark tyndt de sidste 10 år.

Det er ingen hemmelighed at Sascha er fantastisk på et klaver. Hun har tidligere udtalt, at det eneste tidspunkt hun er 100% lykkelig er bag klaveret. Og det kan både ses og høres! Sascha leverer varen med en spilleglæde, der sjældent ses. Måske er det derfor, hun de seneste mange år har spillet med mange af de store amerikanske jazznavne. Blandet med hendes unikke stemme og fortællinger fra nær og fjern, kan man forvente en underholdende aften i musikkens tegn. Som sangskriver og soloartist har Sascha adskillige albums bag sig, og hun vil også spille nogle af sine egne kompositioner.

Sascha tager ud både solo og som duo med kontrabas.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sascha Dupont er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
sascha-dupont-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere