Rasmus Lyberth
Rasmus Lyberth Julekoncert

Del på de sociale medier

Rasmus Lyberth - billeder

rasmus-lyberth-bifald

Rasmus Lyberth Julekoncerter 2021

Den store stemme fra Grønland

Han kan fylde spillesteder og kirker til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere. Det er altid en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange.

Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner.

Med sin selvkomponerede musik og med sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands natur, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet hos publikum.

”En oplevelse i særklasse, en forførerisk aften i selskab med Rasmus Lyberth og band var en fantastisk varm og eventyrlig oplevelse,” som en anmelder i Midthimmerlands Folkeblad beskrev en koncert med Rasmus Lyberth.

Den grønlandske sanger, sangskriver og skuespiller har siden 1970’erne været et af landets mest populære ansigter. Med sin musik og kunst har han sat fokus på landet mod nord hos et internationalt publikum, og hans kunstneriske engagement har sikret Grønland en af de mest populære, kunstneriske repræsentanter nogensinde. Det kom senest til udtryk, da BBC i juli 2011 havde inviteret Rasmus Lyberth til at medvirke i deres årlige, prestigefyldte promenadekoncerter i Royal Albert Hall. Promenadekoncerterne er en af de største klassiske musikbegivenheder i verden, og samtidig en begivenhed som BBC transmitterer direkte. Udsendelsen blev sendt på DR2 året efter.

Rasmus Lyberth har optrådt i hele verdenen og har modtaget et hav af priser. Han er en kunstner og altid en uforglemmelig oplevelse – uanset om publikum lytter til ham i Royal Albert Hall i London eller til en af hans særdeles populære julekoncerter, der år efter år fylder Christians Kirke på Christianshavn med et begejstret publikum. Rasmus Lyberth bliver ved denne koncert akkompagneret af Kristoffer Jul Reenberg på piano. Kristoffer Jul Reenberg akkompagnerer også Gitte Hænning og har spillet med bl.a. Claus Hempler, Niels Hausgaard, StokkCity, Tom McEwan, Hugo Rasmussen m.fl.

Rasmus Lyberth - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rasmus Lyberth, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Rasmus Lyberth ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Rasmus Lyberth til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alberte

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->