Peter Viskinde
Peter Viskinde Julekoncert

Del på de sociale medier

Peter Viskinde - på video

Peter Viskinde Julekoncerter 2021

Jul i hjertet

Peter Viskinde har med stor succes spillet en række koncerter i kirker.

Viskinde, som er en af vor tids mest spændende og alsidige komponister og sangere, vælger sangene til disse koncerter med særlig omhu. Der er to hensyn, der primært tages hensyn til i valget af sange til kirkekoncerterne. Den store klang man ofte har i kirkerummet, og at sangene har en grad af ”besjælethed“.

Som Peter selv udtrykker det: ”De af mine sange, der har vist sig mest langtidsholdbare/robuste/bedste – er dem, der har skrevet sig selv. Jeg har godt nok ført pennen og fingrene på klaverets tastatur og således været bindeled mellem sangen, som har svævet i vinden, og den virkelighed jeg har plantet den i ved at huske den og derefter indspillet den i et studie. De spirituelle oplevelser, jeg har haft, har således altid været, når jeg er blevet ført til dem – måske med en engel som guide. Mit bedste bud på at sige tak for tilliden er således at bringe tonerne tilbage til det rum, der i det daglige er samlingspunkt for religiøs tænkning, oplevelse og debat.”

Peter Viskinde har udgivet julealbummet ”Jul i hjertet” med nyindspilninger af hans fortolkninger af traditionelle julesange samt en række egne tidligere udgivne sange fra den mere spirituelle ende.

Peter Viskinde - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Viskinde, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Peter Viskinde ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Peter Viskinde til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->