Tlf. 7026 0100

peter-vesth-bifald

Peter Vesth og venner

Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné.
Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side og som de nye skud på stammen finder man duoen ElsborgMaribo, som de fleste nok kender som finalisterne til DK4 og Familie Journals talentkonkurrence Dansktop Talent, hvor de var blandt de 6 finalister, der optrådte i det store finaleshow i Jyske Bank Boxen. Derudover er den dygtige violinist og kontrabassist Steffan Sørensen med til at binde hele koncerten sammen.

ElsborgMaribo er en sydfynsk duo bestående af Mette Elsborg og Erik Maribo, som med smuk sang og ekvilibristisk guitarspil har fået deres helt egen stil, som samtidig passer utroligt godt med Peter Vesth, som allerede har lavet flere studieindspilninger med duoen.

Peter Vesth er jo især kendt for sine mange fine sange og store hits såsom ”Veras Vinterven”, ”En hel flaske rom”, ”I en lille olivenlund”, ”Bare fire linjer” og mange flere. Peter Vesth modtog for øvrigt i Jyske Bank Boxen prisen som årets mandlige danske sanger. Kristian Rusbjerg er en af Danmarks største harmonikaekvilibrister, og mange kender ham især for hans optrædener i Mariehaven.

Musikken bliver blanding af danske og amerikanske juleklassikere såsom ”Winter Wonderland”, ”I sne står urt busk i skjul”, ”Nissernes Vagtparade”, ”Let it Snow”, ”Julen har bragt velsignet bud” og mange flere. De vil blive krydret med Peter Vesth juleklassikere som ”Julemusen Julius”, ”Veras Vinterven” og ”Et lille lys”.

Så skulle julestemningen være sikret med Peter Vesth og venner.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
peter-vesth-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører