Peter Vesth og venner
peter-vesth-bifald

Del på de sociale medier

Peter Vesth og venner Julekoncerter 2021

Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné.
Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side og som de nye skud på stammen finder man duoen ElsborgMaribo, som de fleste nok kender som finalisterne til DK4 og Familie Journals talentkonkurrence Dansktop Talent, hvor de var blandt de 6 finalister, der optrådte i det store finaleshow i Jyske Bank Boxen. Derudover er den dygtige violinist og kontrabassist Steffan Sørensen med til at binde hele koncerten sammen.

ElsborgMaribo er en sydfynsk duo bestående af Mette Elsborg og Erik Maribo, som med smuk sang og ekvilibristisk guitarspil har fået deres helt egen stil, som samtidig passer utroligt godt med Peter Vesth, som allerede har lavet flere studieindspilninger med duoen.

Peter Vesth er jo især kendt for sine mange fine sange og store hits såsom ”Veras Vinterven”, ”En hel flaske rom”, ”I en lille olivenlund”, ”Bare fire linjer” og mange flere. Peter Vesth modtog for øvrigt i Jyske Bank Boxen prisen som årets mandlige danske sanger. Kristian Rusbjerg er en af Danmarks største harmonikaekvilibrister, og mange kender ham især for hans optrædener i Mariehaven.

Musikken bliver blanding af danske og amerikanske juleklassikere såsom ”Winter Wonderland”, ”I sne står urt busk i skjul”, ”Nissernes Vagtparade”, ”Let it Snow”, ”Julen har bragt velsignet bud” og mange flere. De vil blive krydret med Peter Vesth juleklassikere som ”Julemusen Julius”, ”Veras Vinterven” og ”Et lille lys”.

Så skulle julestemningen være sikret med Peter Vesth og venner.

Peter Vesth og venner - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Vesth og venner, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Peter Vesth og venner ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Peter Vesth og venner til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->