Monique
monique-bifald

Del på de sociale medier

Monique Julekoncerter 2021

 Julen er hjerternes tid

Monique’s nyeste julealbum CHRISTMAS kom på gaden 1. november 2020. Nu kan du opleve den som en live koncert i hele november og december. Repertoiret er er fyldt med de smukkeste julesange med et touch af pop, soul og lidt jazz. Book en julekoncert med Monique nederst på denne side.

 

Om Monique

Monique er uddannet af Michael Jackson’s sanglærer Seth Riggs og har en lang solokarriere bag sig.

Hun har medvirket i flere musicals, teaterstykker, film og over 50 albums. Derudover har hun været TV-studievært og givet masser af koncerter i ind- og udland. Senest har hun deltaget i X-Factor og Voice i England. Et af Monique’s soloalbums blev indspillet i USA, hvor hun havde æren af at have Whitney Houstons musikere med.

Monique står bag børneapp’en ”Monique’s Verden”, der er fyldt med sang og eventyr. Hun er nemlig sangerinden bag ”Min kat den danser tango”, og så er hun valgt af Disney i USA til at synge titelmelodierne til flere Disney-film, bl.a. ”Vindens farver” fra Pocahontas og ”Almægtige ånder” fra Bjørnebrødre. Hendes næste soloalbum er på vej og udkommer i 2021.

 

Solistens genrer

Monique synger mange forskellige musikgenrer, såsom pop, soul, gospel, disco og RnB. Hun synger blandt andet på et album med den verdensberømte jazzbassist Niels Henning Ørsted Pedersen. Hun har optrådt og sunget med den verdensberømte amerikanske discosangerinde Gloria Gaynor og sunget gospel på et album med den amerikanske gospelsangerinde Lillian Boutte, med hvem hun gav 28 koncerter i Danmark.

Hun har lavet julekoncerter 10 år i træk på nogle af de fineste hoteller i Danmark: d’Angleterre, Marriott, Hilton, og mange andre.

 

Monique’s julekoncert

Monique elsker og har altid elsket julen, dens hyggelige traditioner, magi og samværet med familie og venner. For Monique er der ingen jul uden alle de smukke danske julesange, salmer og engelske Christmas Carols, fordi de bringer hende i den helt rigtige julestemning. Derfor kan du glæde dig til at høre disse juleklassikere under Monique’s julekoncerter i november og december.

Monique har boet over hele verden og oplevet julen på så mange forskellige måder. Det afspejles både i hendes sange og de fine anekdoter, som hun fortæller under denne julekoncert. Book en julekoncert med Monique, og hør den fantastiske stemme samt de sjove historier fra Monique’s liv.

 

Koncertens genre

  • Julesange
  • Pop
  • Soul
  • Jazz

 

Koncertens varighed

1 times julekoncert.

 

Koncertens stil

Monique’s julekoncert er fyldt med smukke julesange og små juleanekdoter samt historier fra Monique’s farverige liv.

 

Billetter til Monique’s julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Monique og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Monique’s julekoncerter.

 

Monique - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Monique, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Monique ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Monique til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->