Monique
monique-bifald

Del på de sociale medier

Monique Julekoncerter 2020

 Julen er hjerternes tid

Moniques nye julealbum CHRISTMAS kommer på gaden 1. november 2020 og det er fyldt med de smukkeste julesange, med et touch af pop, soul og lidt jazz.

Monique elsker og har altid elsket julen. Dens hyggelige traditioner, magi og samværet med familie og venner, men for Monique er der ingen jul uden alle de smukke danske julesange, salmer og engelske Christmas Carols, for de bringer hende i den helt rigtige julestemning.

Monique har sunget siden hun var ganske lille. Hun har boet over hele verden og oplevet julen på så mange forskellige måder, hvilket hendes fine anekdoter afspejler. Hun har medvirket på over 50 albums, og har en lang solokarriere bag sig. Hun har bl.a indspillet et af hendes soloalbums i USA, hvor hun blandt havde æren af, at have Whitney Houstons musikere med.

Hun har medvirket i flere musicals og teaterstykker i Danmark, været TV-studievært og så meget mere. Hun har givet masser af koncerter i ind- og udland og senest har hun deltaget i X-Factor og Voice i England. Hun har endog vundet en Worldwide sangkonkurrence.

Hun elsker bare musik og har altid ønsket at videregive sin passion. Derfor skabte hun børne app’en ”Monique’s Verden” der er fyldt med sang og eventyr. Hun er nemlig sangerinden bag ”Min kat den danser tango” og så er hun valgt af Disney i USA, til at synge titelmelodierne til flere Disney film bl.a. ”Vindens farver” fra Pocahontas og ”Almægtige ånder” fra Bjørnebrødre.

Hendes næste soloalbum er på vej og kommer i 2021.

Monique elsker musik og mange forskellige musikgenre. Hun synger bl.a på et album med den verdensberømte jazzbassist Niels Henning Ørsted Pedersen. Hun har optrådt og sunget med den verdensberømte amerikanske Discosangerinde Gloria Gaynor. Sunget Gospel på et album med den amerikanske Gospel sangerinde Lillian Boutte’ med hvem hun gav 28 koncerter sammen med i Danmark, og så er hendes gamle sanglærer ingen anden end Michael Jackson sanglærer Seth Riggs.

Hun har lavet julekoncerter 10 år i træk på nogle af de fineste hoteller i Danmark: D’angleterre, Mariott, Hilton, og mange andre hoteller i Danmark

1 times julekoncert med små juleanekdoter og historier fra Monique’s farverige liv.

Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Monique, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Monique ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Monique til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->