Meyer&Friends
Meyer&Friends-bifald

Del på de sociale medier

Meyer&Friends Julekoncerter 2021

- en eftertænksom stund i kirkerummet.

Lad julefreden sænke sig og julestemningen sprede med en julekoncert med Meyer&Friends-trio. Sangene er særligt udvalgte i tema og stemning til kirkerummet og fortolket med respekt for originalen på en måde, som man kender det fra TV-programmet “Toppen af Poppen”.

Musikerne er professionelle og sammenspillede – og kender hinanden fra studietiden i Aarhus. Alle 3 musikere er erfarne og kendt fra flere andre ensembler. Trioen ledes af pianisten Lasse Meyer Sørensen, der til daglig også er organist ved Gram og Fole kirker. Med sig har han guitarist og sanger, Steffen Tinnesen og trommeslager Nicolai Larsen.

Det bliver en koncert med de store juleklassikere på både dansk og engelsk… Dem vi alle holder af, og dem som man bare SKAL høre, før det kan blive rigtig jul. Men der bliver også plads til mere ukendte julesange og salmer, der egner sig til kirkerummet i stemning og budskab. Der er rig mulighed for at synge med – men også til at få en eftertænksom stund i kirkerummet, og lytte til de gode tekster – som står tydeligt frem i de akustiske versioner i kirken.

Koncertvarighed: 60-90 min.

Meyer&Friends - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Meyer&Friends, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Meyer&Friends ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Meyer&Friends til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->