Tlf. 7026 0100

Meyer&Friends-bifald

Meyer&Friends

Lad julefreden sænke sig og julestemningen sprede med en julekoncert med Meyer&Friends-trio. Sangene er særligt udvalgte i tema og stemning til kirkerummet og fortolket med respekt for originalen på en måde, som man kender det fra TV-programmet “Toppen af Poppen”.

Musikerne er professionelle og sammenspillede – og kender hinanden fra studietiden i Aarhus. Alle 3 musikere er erfarne og kendt fra flere andre ensembler. Trioen ledes af pianisten Lasse Meyer Sørensen, der til daglig også er organist ved Gram og Fole kirker. Med sig har han guitarist og sanger, Steffen Tinnesen og trommeslager Nicolai Larsen.

Det bliver en koncert med de store juleklassikere på både dansk og engelsk… Dem vi alle holder af, og dem som man bare SKAL høre, før det kan blive rigtig jul. Men der bliver også plads til mere ukendte julesange og salmer, der egner sig til kirkerummet i stemning og budskab. Der er rig mulighed for at synge med – men også til at få en eftertænksom stund i kirkerummet, og lytte til de gode tekster – som står tydeligt frem i de akustiske versioner i kirken.

Koncertvarighed: 60-90 min.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Meyer&Friends-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører