Tlf. 7026 0100

mette-kirkegaard-JUL-cover-bifald

Mette Kirkegaard

Julesange klassisk

Mette Kirkegaard er en rutineret performer samt cand.mag. i retorik, har  udgivet fem albums samt en række ep’s og singler.  Og havde julen 2022 en ny single sang i rotation på P5 “Denne jul”.
Mette er blevet anmeldt som en kunstner, der står skarpt i det enkle akustiske udtryk, f.eks. på sit album Simple Matters, som fik fire hjerter i Politiken af Kim Skotte.

Hun er oprindelig trænet i klassisk guitar og har sunget i Konservatoriets børnekor og på Sankt Annæ Gymnasium samt taget fag op Musikvidenskab.

Solo

Mette Kirkegaard synger med ren stemme sange om jul på dansk og på engelsk. Klassisk repertoire. Oh Come all Ye Faithful, Dejlig er jorden, God rest you Merry Gentlemen osv…
Oplev julemusik, der gør en forskel.

Sangerinden akkompagnerer sig solo primært på nylonguitar, der passer smukt til de klassiske sange.

DUO – klassiske julesange

Engelske og danske julesange Mette Kirkegaard spiller duo med pianist og sangerinde Anne Truelsen. Fast repertoire: engelske julesange og dansk.
Som duo optræder Mette Kirkegaard også med klassiske julesange – med den konservatorieuddannede pianist Anne Truelsen. Repertoiret kan aftales.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mette Kirkegaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
mette-kirkegaard-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere