Tlf. 7026 0100

maud-langkilde-bifald

Maud & Langkilde

”Julen har englelyd”

Årets skønneste julekoncert med Maud & Langkilde

Julen er hjerternes fest, og hér er i sandhed to musikere, som virkelig har noget på hjertet.

De to erfarne musikere har til årets hyggelige højtid sammensat en poetisk og udtryksfuld julekoncert bestående af julens smukke traditionelle salmer, krydret med nyere julesange og egne kompositioner. Her vil man kunne glæde sig til julen med ”En rose så jeg skyde”, ”Dejlig er jorden”, og nynne med på sange som ”Juletræet med sin pynt” og ”The Christmas Song”.

Repertoiret har været under kærlig bearbejdning og fremstår smukt, med stor respekt for det originale, akkompagneret af klaver, saxofon, klassisk og elektrisk guitar.

Julen har englelyd er en julekoncert ud over det sædvanlige.

Det er også en mulighed at samarbejde med lokalt kor om medvirken ved koncerten.

Andre skrev om Julen har englelyd:

Fantastisk koncert. En smuk og varm optakt til højtiden.” – Grethe Jørgensen, Grevinge Kirke

Meget højtidelig stemning. Julen begyndte for mig den aften i kirken.” – Knud-Erik Andersen, Svinninge

I december var vi så heldige at høre en koncert med Maud og Langkilde , som foregik i den smukke Sankt Jørgensbjerg kirke, Roskilde. Musikken spillede fantastisk sammen med kirkerummet, og det eminente guitarspil og den smukke sang gik op i en højere enhed. Det blev en helt særlig musikoplevelse, som vi vil huske længe. ”
Vi håber meget snart at få mulighed for at opleve Maud og Langkilde spille sammen igen.” – Mogens Pøhlsgaard og Lone Frimodt, Roskilde

Den 16. december 2018 kl.: 16:00, valgte min kæreste og jeg, at gå til Julekoncert i Sankt Jørgensbjerg Kirke i Roskilde, hvor Maud & Langkilde spillede. 
Vi kom i god tid, troede vi, men kirken var allerede 20 minutter i 16, prop fyldt.
Det var der ikke ret meget at sige til for allerede i det første stykke musik (Juletræet med sin pynt) var det klart for os alle at vi stod overfor en rigtig dejlig oplevelse, sammen med et par yderst kompetente og professionelle musikere. Koncerten varede en time og den forsvandt som dug for solen, med det ene dejlige nummer efter det andet. Maud (den kvindelige del af duoen) vekslede dejligt imellem instrumental og vokal fremføring af de kendte og mindre kendte numre, fint afstemt og med professionelt akkompagnement af Langkilde på guitar. Vi nød hvert minut af koncerten og glædede os over de professionelle musikeres overskud til lidt internt drilleri.Hvis der kommer en koncert i 2019, vil vi komme lidt tidligere for at komme lidt tættere på musikken.” – Per Hammerich, Roskilde

Julekoncert med Maud og Langkilde i Osted Frikirke i december 2017, var på alle måder en meget personligt bundet buket af farverige blomster, der alle var nøje udvalgt og afstemt. Det var en særlig musikalsk oplevelse med to musikalske begavelser, som formår at skabe et rum, hvor man som publikum føler sig både inddraget og inspireret. Maud og Langkilde skal opleves live! De formår at skabe et fællesskab omkring sig, hvor glæden til musikken er i højsædet, og hvor velkendte sangskatte kommer til live i nye personlige fortolkninger.” – Lisbeth Møller, Osted Frikirke

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Maud & Langkilde er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
maud-langkilde-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere