Tlf. 7026 0100

mark-christoffer-bifald

Mark & Christoffer

Mark & Christoffer’s gavesæk er i år fuld af musikalske julelækkerier, når de turnerer landet rundt hele december. Blandt gaverne finder man en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits! Den hjertevarme duo sørger for, at publikum går hjem med et kæmpe smil på læberne og julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er hos Mark & Christoffer også et tilbageblik på året der er gået. Derfor indeholder koncerten et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten altid ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.

De er inspireret af Simon & Garfunkel, James Taylor og Lennon/McCartney, og har fundet deres helt egen stil. I de senere år har de haft stor succes med deres egne julekoncerter, hvor duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekdoter

Den sønderjyske duo Mark & Christoffer blev dannet i Sønderborg i 1998 og har gennem årene underholdt til stort set alle typer arrangementer.
Uanset om scenen er Riddersalen i Koldinghus, DGI landsstævne, Augustenborg Slotspark, en sportshal, et teater eller et lille forsamlingshus, er opskriften den samme: to sangstemmer, to westernguitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.

Om Mark & Christoffer

CHRISTOFFER BRODERSEN
(f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You. I det sønderjyske har Christoffer især gjort sig bemærket som solist ved En Søndag På Als samt ved talrige koncerter i Alsion. I perioden 2007-2013 var Christoffer medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA. – Er i dag freelance sanger og skuespiller, bosiddende i København.

MARK DIXON
(f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som “Most outstanding vocalist of the year”. Mark har sunget store solistpartier i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar. Mark er en flittig brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark, og kan derudover også opleves i Duoen “Mark Dixon & Thomas Albrechtsen” og i showorkesteret “Festmaskinen”

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
mark-christoffer-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører