gtag('config', 'UA-41096699-5');
Marie Carmen Koppel
marie-carmen-koppel-bifald

Marie Carmen Koppel's links

Del på de sociale medier

Marie Carmen Koppel - på video

Marie Carmen Koppel - billeder

Marie Carmen Koppel Julekoncerter 2021

When You Wish Upon a Star

Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel inviterer indenfor med hjertevarm julestemning på sit julealbum ”When you wish upon a star”.

 

Om Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel har turneret Danmark tyndt hvert år på en omfattende juleturné de sidste 20 år. Marie elsker den tid på året, hvor hun igen må tage alle sine yndlings sange op af julekassen og bringe dem til live igen. Det er en tid med traditioner og travlhed, hvor kirker og musikhuse fyldes landet over med kærlig og intens julestemning. Med sine julekoncerter fylder Marie Carmen Koppel salene med musikalitet på internationalt niveau.

Julen har en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. Og den amerikanske jul tog hun for alvor til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Brooklyn. For Marie Carmen Koppel rimer juletiden med nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Men mens mange nyder tiden med deres kære, er andre ensomme i julen. Juletiden bør derfor give tid til omtanke og medmenneskelighed, mener hun. For julen handler om at dele de gode ting.

 

Om julekoncerten

Marie Carmen Koppels julekoncert tager udgangspunkt i Maries julealbum med titlen ”When You Wish Upon a Star”, som hun fortolker med nærvær og varme som ingen anden. På albummet findes juleklassikere som blandt andet Silent Night, Dejlig er jorden og Let it Snow.

Musikalsk bakkes sangerinden op af sin bror Benjamin Koppel og hendes faste pianist Steen Rasmussen. Men også hendes far Anders Koppel er at finde på sit legendariske Hammond-orgel. Og hendes niece, Molly Koppel gæster sangen ”Home for the Holidays” i en duet med sin moster.

 

Repertoire

Marie Carmen Koppel synger sig igennem smukke, intense, store ballader som den gospelagtige ”Nativity Carol”, den smukke og nærværende fortælling på ”Christmas time is here”, samt den jazzede, svingende og legende ”Winter Wonderland”. Alle med budskaber om glæde og kærlighed, forståelse og empati. Ord som er del af Marie Carmens grundværdier.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturné, der bringer hende rundt i hele landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske Christmas Carols og juleklassikere både fra hendes første julealbum ”A Merry Little Christmas” fra 2010 og selvfølgelig også julealbummet ”When you wish upon a star” som hun glæder sig til at præsentere.

 

Koncertens genre

  • Julesange
  • Pop
  • Jazz
  • Swing
  • Gospel

Koncertens varighed

Mellem 1 time og 30 minutter og 2 timer.

 

Billetter til Marie Carmen Koppels julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Marie Carmen Koppel og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Marie Carmen Koppels julekoncerter.

 

Marie Carmen Koppel - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marie Carmen Koppel, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Marie Carmen Koppel ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Marie Carmen Koppel til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

nov 2021dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->