Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel's links

Del på de sociale medier

Marie Carmen Koppel - på video

Marie Carmen Koppel's filer

Hent PDF Plakat Julekoncert 2018

Marie Carmen Koppel - billeder

Marie Carmen Koppel Julekoncerter 2019

A Merry Little Christmas

En julekoncert med Danmarks førende gospel- og souldiva er en oplevelse ud over det sædvanlige

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nerve og musikalitet på internationalt niveau.

En gammel drøm gik i opfyldelse for Marie Carmen Koppel i 2010 med julealbummet ”A Merry Little Christmas”, der indeholder gamle amerikanske juleklassikere i nye smukke arrangementer bl.a. ”Silent Night” og ”White Christmas”. Med en snert af gospel og hendes store stemmepragt er det blevet et smukt julealbum, som hun elsker at synge til sine kirkekoncerter i den søde juletid.

Marie holder i det hele taget rigtig meget af kirkekoncerterne, da, som hun selv udtrykker det: ”Kirkerummet passer perfekt til min stemme og mine sange. Der er plads og rum til min stemme og en smuk stemning, der giver sjælen ro.”

Efter et brag af en julekoncert med Aalborg Symfoniorkester skrev anmelderen i Nordjyske Stiftstidende: ”Det var vores egen Marie Carmen Koppel, som brændte igennem i sine sange med en stemme der forenede Whitney Houstons perfektion med en Gladys Knights sjælfulde frasering (bare renere), og så med det ekstra, som var hendes egen indlevelse i sangene og teksterne. Koppel har i den grad levet sig ind i den sorte amerikanske gospeltradition, så hun kan trække direkte på dens dybe folkelige rødder og tilføre gospelsangen dens særlige intensitet og følelsesdybde.”

Sikkert er det, man går aldrig uberørt fra en julekoncert med Marie Carmen Koppel, hvor hun akkompagneres af sin pianist Steen Rasmussen og sin bror Benjamin Koppel på saxofon.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marie Carmen Koppel er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Der kan du beskrive dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Marie Carmen Koppel ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Marie Carmen Koppel til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.