Tlf. 7026 0100

marie-carmen-koppel-julekoncerter

Marie Carmen Koppel

Oplev Danmarks ukronede soul dronning Marie Carmen Koppel give sine traditionsrige julekoncerter når hun drager på juleturne i hele Danmark i  2024. 

 

Om Marie Carmen Koppel

Kirker og spillesteder fyldes til bristepunktet med varm julestemning når Marie Carmen Koppel fortolker sine yndlings julesange som When you wish upon a star, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas.

Marie Carmen Koppel elsker julens sange, amerikanske carols og salmer, Hun tog for alvor den amerikanske jul til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. Julen har da også en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. For hende rimer juletiden på nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Julen handler om at dele de gode ting.

 

Om julekoncerten

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor inviterer hun igen i år inden for til sine traditionsrige julekoncerter. Og det er blevet mange danskeres faste tradition at tage hul på julen i den pyntede Christians Kirke, hvor hun har sunget julen ind de sidste mange år. Marie Carmen Koppel har udgivet 2 julealbums “Have yourself a merry little Christmas” samt “When you wish upon a star” . Hun glæder sig til at byde alle indenfor til sine julekoncerter som med garanti bringer julestemningen med sig.

Hun er derudover også aktuel med det nyligt udgivet album “Forgiveness”.

Musikalsk bakkes sangerinden i år op af en stjernemusikeren Steen Rasmussen på klaver og keyboards, og sangerinderne Molly Koppel og Amanda Lorentzen på kor.

Udgav i november 2023 en ny julesingle “Hope at Christmas time” sammen med sin faste pianist Steen Rasmussen. Julen handler om at dele de gode ting. Og det er netop essensen i hendes nye julesingle ”Hope at Christmas time”, at vi skal huske at dele og række ud til dem der har brug for en ekstra hånd eller kram i den tid der for mange er glædens tid, men for nogle er en ensom og svær tid. Marie Carmen Koppel har tidligere udgivet 2 julealbums med klassiske Amerikanske Carols og salmer. Nu er tiden kommet for hende til at præsentere sit helt eget bud på en tidsløs, kærlig og soulet julesang.

 

Repertoire

Marie Carmen Koppel synger sig igennem smukke, intense, store ballader som den gospelagtige ”Nativity Carol”, den smukke og nærværende fortælling på ”Christmas time is here”, samt den jazzede, svingende og legende ”Winter Wonderland”. Alle med budskaber om glæde og kærlighed, forståelse og empati. Ord som er del af Marie Carmens grundværdier.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturné, der bringer hende rundt i hele landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske Christmas Carols og juleklassikere både fra hendes første julealbum ”A Merry Little Christmas” fra 2010 og selvfølgelig også julealbummet ”When you wish upon a star” som hun glæder sig til at præsentere.

 

Koncertens genre

  • Julesange
  • Pop
  • Jazz
  • Swing
  • Gospel

 

Billetter til Marie Carmen Koppels julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Marie Carmen Koppel og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Marie Carmen Koppels julekoncerter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marie Carmen Koppel er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
marie-carmen-koppel-julekoncerter

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere