Tlf. 7026 0100

Marianne Mortensen

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov

Alt det, vi har brug for lige nu.

Skuespiller og sanger Marianne Mortensen og musiker og komponist Michael Vesterskov er meget forskellige med musikalske rødder i henholdsvis viser og rock– men tilsammen udgør de en sjælden enhed.

Det har mange sandet, når Marianne og Michael igennem mange år har været landet rundt med koncerter af forskellige tilsnit – koncerter, som overalt er blevet modtaget med stående applaus fra et begejstret publikum.

Hvert år i de sidste 20 år har Marianne og Michael givet julekoncerter rundt i kirkerne og i deres egen forening Den Musiske Scene, og for mange er det blevet en tradition, de ikke vil undvære.

Deres meget personlige julekoncert er en blanding af nyskrevne salmer og san- ge – af blandt andre Bent Fabricius Bjerre, Hans Dal, Alberte, Sten Kaalø, Lisbet Smedegaard- Andersen, Elisabeth Gjerluff-Nielsen, Sebastian, Michael og Mari- anne selv og så selvfølgelig nogle af de salmer, der er indbegrebet af jul for os alle.

En julekoncert med sange og fortællinger fulde af tro, håb og kærlighed.

Hjertevarme strømmede een i møde, og jeres optræden fik virkelig skuldrene ned på plads. Vi blev fyldt op af berigende ord, skøn sang og musik.
En helt igennem varm og personlig oplevelse, som vi meget gerne vil opleve igen”.
– en af de mange publikumsroser, som Marianne og Michael hvert år modtager.

Med sig har de Stig Christensen på klaver, orgel og harmonika og Anja Lillemæhlum på cello.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Marianne Mortensen og Michael Vesterskov Julekoncert
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører