Tlf. 7026 0100

maria-lucia-bifald

Maria Lucia

Den smukkeste power-vokal tager på juleturné.

Efter mange års ønsker fra arrangører og kirker landet over, er det nu endelig lykkedes os at kunne præsentere MARIA LUCIA til julekoncerter i år.

Musicalstjernen som har de største roller på alle landets teatre, tager som noget helt nyt på juleturné i år. Hendes første solo juleturné.

Maria Lucia – En gudsbenået stemme, store mørke øjne – og et smil der smitter og smelter hjerter. Og hun har det hele, det er der ingen, der er i tvivl om.

Hvem husker ikke hendes enestående vokal på den danske version af “Let it go” (Lad det ske), som var titelsangen til Disney’s succes tegnefilm “Frost/Frozen”.

Maria Lucia performer alle steder med stor glæde, energi og kærlighed til sit publikum.
Alt sammen leveret med ægte engagement og kæmpe udstråling.

I år har hun valgt alle sine yndlings julesange, hvor hun vil synge julen ind i landets kirker.  Med sig har hun sin pianist Morten Vestergaard. (Kendt fra Hit Med Sangen).

Book en af årets smukkeste julekoncerter allerede nu. En meget stor stemme som bringer kærlighed og glæde langt ind i publikums hjerter.

Info om Maria Lucia

I november 2003 vandt hun TV2 talentkonkurrencen POPSTARS SHOWTIME og udgav derefter sit første soloalbum “That’s just me”, EMI med hit-singlerne “Taking Back My Heart” (2004) og “Something Worth Leaving Behind”. “Taking Back My Heart” lå på førstepladsen af hitlisten i 8 uger i træk og Albummet solgte over 22.000 eksemplarer og gik guld og platin.

Siden da har hun skabt sig en stor karriere som Musicalsangerinde med mange store hovedroller på CV’et:

2018 /2019 / Ghost Musikalen – Molly Jensen – China Teatret STHLM 2Entertain & Vicky Nöjesproduktion
2017 / Annie Get Your Gun – Annie Oakley – Det Ny Teater
2017 / Chicago the Musical – Roxie Hart – Det Ny Teater
2016 / Jordens Søjler the Musical (Pillars of the Earth) – Aliena – Østre Gasværk Teater
2015 / The Sound of Music – Maria Reiner – det Ny Teater
2014 / Beauty And the Beast – Belle – Det Ny Teater
2013 / Aladdin the musical genopført i Operaen Kbh og Vild med Dans / Dancing with the Stars TV2
2012 / Chess – Florence – Aarhus Teater
2012 / Aladdin the Musical – Jasmin – Fredericia Teater
2011 / Wicked – Elphaba – Det Ny Teater
2010 / Elsk mig i nat – Iben – Musikhuset Aarhus
2009 / Les Miserables – Eponine – Det Ny Teater
2009 / Elsk Mig i Nat – Iben – Østre Gasværk Teater & The One and Only Company
2008 / The Wild Party – Kate – Gladsaxe Teater
2008 / Olsen Banden og den Russiske Juvel – Den Russiske Juvel – TIVOLI & The One and Only Company
2007 / Lyset over Skagen – Marie Krøyer – Nyt Dansk Musikteater
2006 / West Side Story – Maria – Østre Gasværk Teater
2005 / Beauty And the Beast – Belle – Det Ny Teater

Maria Lucia modtog i 2006 Reumert’s Talentpris for sine roller i “Beauty and the Beast” og “West side Story” og i 2011 modtog hun Prisen for at være Årets sanger for sin præstation i musicalen “Wicked” og er derved den første musicalsangerinde som har modtaget den prestigefulde pris. I 2015 modtog hun ydermere den meget omtalte og blåstemplende “Teaterpokal” også som den første Musicalsangerinde i Dk.

Maria Lucia har lagt stemme til et hav af tegnefilm og titelsange hvor bla. Disney’s “Bambi 2”, Disney´s “Klokkeblomst” (som lysfeen Iridessa), “Gnomeo & Julie”, “Apha og Omega”, “The tales of LadyBug og Cat Noir”, “Lille Spejl på Væggen der” og “The littlest Petshop” kan nævnes. I 2013 lagde hun stemme til (snedronningen) Elsa i Disneys store succes tegnefilm “Frost” / “Frozen”, og sang dermed også den danske version af den meget roste og omtalte titelsang “Let it go” (“Lad det ske”), der endvidere vandt en Oscar for bedste filmmusik 2014, originalt sunget af Idina Menzel.

Hun har rejst land og rige rundt som solist ved mange koncerter, bla. i 2011 og 2014 hvor DR Underholdningsorkestret og DR vokalensemblet med stor succes afholdt en række koncerter hvor kendte sange fra Disney Klassikere blev fremført. Eller på koncert turneerne “I love Musicals” i 2014 og “I love Musicals 2” i 2016. Maria Lucia har også optrådt i adskillige TV sammenhænge samt medvirket i TV2 serien “Store Drømme” i 2009.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Maria Lucia er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
maria-lucia-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere