Tlf. 7026 0100

maria-elizabeth-bifald

Maria Elizabeth

Maria Elizabeths julesange er blevet fast repertoire til julekoncerter landet over. Senest har julesinglen ”En engel” ligget på Spotifys Editorial Playliste to år i træk, og den kendte ”Når julesneen falder hvid” synges af mange kor hver Jul.

Netop de to sange førte til et særligt samarbejde med Sønderjysk Pigekor og Drengekor under ledelse af dirigent, Mette Rasmussen og det har udmøntet sig i et samarbejde, hvor Julehjertet folder sig helt ud i en stemningsfyldt koncert.

Til denne julekoncert vil man også høre Maria Elizabeths kommende nye julesingle samt flere gamle og traditionelle julesange og salmer som vi kender og elsker dem fremført af Sønderjysk Pigekor og Drengekors særligt smukke klang.

Anmeldelser

“Endnu engang præsenterer Maria Elizabeth Hersing sig som en gedigen singer-songwriter, men der er ingen tvivl om, at mødet med Balling har påvirket hendes udtryk, som er blevet mere stringent poppet. Balling er med som sideman, medproducer og medforfatter, og hans medvirken er især evident i velturnerede popballader som The Wanderer og Love a 1,000 Years. Både de to ballader – og i øvrigt de andre sange, materialet som helhed, formidlingen som sådan – fremstår som skabt ud af modenhed, autenticitet og optagethed af det enkle. Sangene og musikken er gribende, dybe og kredser om fænomener som kærlighed, etik – og netop spiritualitet. De søger ikke hovedsporet, men er alligevel let tilgængelige.” – Ivan Rod, GAFFA

Julekoncert med Maria Elizabeth: Jul er hjerternes tid og i dag her til aften i Hellested kirke, oplevede vi KÆRLIGHED, kærlighed og kærlighed til os alle fra Maria Elizabeth og retur igen fra en fyldt kirke. Tusinde, Tusinde tak Maria Elizabeth. Fantastisk koncert, og så dejligt at se både forældre og børn, unge, ældre, Ja alle aldersgrupper nyde din skønne stemme og musik.” – Hellested Kirke

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
maria-elizabeth-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører