Maria Elizabeth
maria-elizabeth-bifald

Del på de sociale medier

Maria Elizabeth - på video

Maria Elizabeth Julekoncerter 2021

stemningsfulde fortællinger akkompagneret af julesalmer

Det er en tradition, at Maria Elizabeth synger sine ”Vintersange og Julesalmer” i december. Oplev denne intim koncert med nærhed mellem tonerne i de poetiske og iørefaldende sange, der omhandler julehjerters længsel, havestole i snevejr, engle der kikker ned ovenfra. Koncerten inkluderer desuden den sprudlende og kendte Julesingle ”Når Julesneen falder hvid”, og krydres med traditionelle Julesalmer og -sange. Hør Maria Elizabeths egen version af ”When You Wish Upon a Star” og “Dejlig er Jorden”.

Maria Elizabeth er kendt for at akkompagnere sig selv på sin særlige klassiske guitar, der væves smukt mellem sangenes strofer. Mellem sangene er er plads til fortællinger bl.a. om historien bag sangen ”Se med hjertet”.

Denne koncert kan også bestilles som samarbejde med kirkekor. Korledere kan få tilsendt noderne til ”Vintersange og Julesalmer”, der er udgivet ved forlaget Dansk Sang. Sangen ”Når Julesneen falder hvid” har fundet vej til kirkekor landet over.

Anmeldelser

“Endnu engang præsenterer Maria Elizabeth Hersing sig som en gedigen singer-songwriter, men der er ingen tvivl om, at mødet med Balling har påvirket hendes udtryk, som er blevet mere stringent poppet. Balling er med som sideman, medproducer og medforfatter, og hans medvirken er især evident i velturnerede popballader som The Wanderer og Love a 1,000 Years. Både de to ballader – og i øvrigt de andre sange, materialet som helhed, formidlingen som sådan – fremstår som skabt ud af modenhed, autenticitet og optagethed af det enkle. Sangene og musikken er gribende, dybe og kredser om fænomener som kærlighed, etik – og netop spiritualitet. De søger ikke hovedsporet, men er alligevel let tilgængelige.” – Ivan Rod, GAFFA

Julekoncert med Maria Elizabeth: Jul er hjerternes tid og i dag her til aften i Hellested kirke, oplevede vi KÆRLIGHED, kærlighed og kærlighed til os alle fra Maria Elizabeth og retur igen fra en fyldt kirke. Tusinde, Tusinde tak Maria Elizabeth. Fantastisk koncert, og så dejligt at se både forældre og børn, unge, ældre, Ja alle aldersgrupper nyde din skønne stemme og musik.” – Hellested Kirke

Maria Elizabeth - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Maria Elizabeth, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Maria Elizabeth ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Maria Elizabeth til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->