Tlf. 7026 0100

malene-mortensen-bifald

Malene Mortensen

Dejlige Malene Mortensen med band synger og spiller sig gennem en række mere eller mindre kendte julesange. Her er en stribe af de internationale som ”Silent Night”, ”Santa Claus is Coming to Town”, ”Last Christmas”, ”I’ve Got My Love To Keep Me Warm”, ”Let It Snow”, ”Driving Home for Christmas”, ”Winter Wonderland” og mange flere, men også et par danske julesange som ”Sikken voldsom trængsel og alarm” og ”Maria gennem torne går”. En enkelt helt nyskrevet dansk julesang har sneget sig ind i repertoiret ”Hjerternes tid”. Lur os, om den ikke er en kærkommen kandidat til en ny (tiltrængt) juleklassiker.

Malene Mortensen udvikler stadig sit store talent, og verden har i de senere år åbnet sig for den unge sangerinde i et sjældent set omfang. Hun har turneret og fortryllet et stort publikum i Tyskland, Rusland, England, Frankrig, Sverige, Norge, Thailand, Polen, Israel og naturligvis også i Danmark.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Malene Mortensen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
malene-mortensen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere