Tlf. 7026 0100

lune-carlsen-cover1-bifald

Lune Carlsen

Oplev en magisk julekoncert med Jan ‘Lune’ Carlsen, en af Danmarks mest efterspurgte fortolkere af Kim Larsens musik. Med en stemme og et kropssprog, der nærmest får Larsen selv til at genopstå, skaber Lune Carlsen en uforglemmelig oplevelse i dagens julekoncert.

I over 20 år har Lune Carlsen helliget sig kunsten at optræde med den musik, han personligt er vokset op med. Hans unikke evne til at formidle Kim Larsens legendariske sange gør ham til en enestående fortolker og en værdifuld arvtager af den folkekære kunstners musikalske arv.

Glæd dig til en aften fyldt med julestemning og hjertevarm musik, hvor Lune Carlsen med sin autenticitet og dedikation skaber en stemning, der vækker minder og spreder juleglæde. En koncert, hvor det føles som om Kim Larsen selv er til stede gennem Lune Carlsens fantastiske fortolkninger. En magisk aften, hvor vi hylder julen og den enestående musikalske arv efter Kim Larsen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lune Carlsen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
lune-carlsen-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere