Lise Petersen
Lise-og-Svend-Erik-Petersen Julekoncerter

Del på de sociale medier

Lise Petersen - på video

Lise Petersen Julekoncerter 2021

Alletiders Historie
– en fantasifuld genfortælling af juleevangeliet for hele familien

Velkommen til julekoncert med talende kameler, brægende får, smukke engle og et træt æsel, der bærer den højgravide Maria hele vejen til Betlehem!

Lise Petersen blænder op for et fantastisk persongalleri, når Alletiders Historie løber af stablen. Alletiders Historie er et farverigt show, hvor Lise Petersen inviterer publikum med på første parket selveste julenat!

Sangene fortæller historien om Jesusbarnet i krybben – også set fra dyrenes perspektiv. Lise Petersens sange bindes sammen af ”Bedstefar Svende”, der sidder i en god stol midt på scenen med den store fortællebog i skødet.

Bag karakteren ”Bedstefar Svende” gemmer sig tekstforfatteren Svend Erik Petersen, som har skrevet Alletiders Historie. Svend Erik Petersen blev landskendt, da han i 2015 vandt Danmarks Radios store konkurrence om at skrive Danmarks nye julesang med sangen ”Hvad er det, der gør jul til noget særligt”.

Lise Petersen har fire succesfulde udgivelser og mange turnéer bag sig. I 2013 kastede hun sig ud i det umulige projekt; at lancere en julekoncert helt uden de elskede klassikere, kun med nye sange. Missionen lykkedes, og Alletiders Historie har bidt sig fast som en fast juletradition i mange familier. Og cd-udgivelsen, som ledsages af en flot billedbog, er genoptrykt og udkom desuden på norsk i 2016.

“Børn er fantastiske til at engagere sig og til at blive begejstrede, når der er god musik. Derfor vil jeg gerne give dem juleevangeliet i en ‘musikpakke’, de bare har lyst til at flå papiret af og se, hvad der gemmer sig i!” forklarer Lise Petersen.

I kølvandet på udgivelsen har Lise Petersen hvert år siden 2013 været på velbesøgte juleturnéer over hele landet. Godt flankeret af sin far, Svend Erik Petersen og med et veloplagt band i ryggen har Lise Petersen over 60 gange givet publikum en overraskende, hyggelig og underholdende oplevelse af juleevangeliet. Succesen ruller nu videre for sjette år i træk.

Alletiders Histories juleturné-band: Lise Petersen, sang. Svend Erik Petersen, fortælling. Lasse Kobbersmed, tangenter. Jacob Worm, guitar. Jesper Smalbro, kontrabas. Jimmi Bech, slagtøj.

Lise Petersen - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lise Petersen, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Lise Petersen ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Lise Petersen til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->