Tlf. 7026 0100

Linda-Andrews

Linda Andrews

Oplev en rigtig stemningsfuld julekoncert med en af Danmarks største stemmer, gospelsangerinden og X Factor-vinderen Linda Andrews.

Linda Andrews synger alle de højtelskede julesange på dansk og engelsk samt på sit modersmål, færøsk.

Linda akkompagneres af sin pianist, desuden er der mulighed for at booke Linda sammen med gospelkoret Absolute Gospel Singers. Book Linda Andrews til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Linda Andrews’ julekoncert

Man får ganske enkelt gåsehud, når Linda Andrews sammen Absolute Gospel Singers synger nogle af højtidens smukkeste julesange. Det bliver en koncert fyldt med velklingende toner, og Linda vil med sin fantastiske stemme og skønne personlighed tage publikum igennem julens smukke sange.

Linda Andrews og Absolute Gospel Singers samt pianist Markus Lindell har igennem de seneste år holdt forrygende julekoncerter rundt omkring i landet, og de glæder sig til at besøge resten af Danmark med denne forrygende julegospelturné, hvor der er garanti for julestemning! Scroll ned til bookingformularen, og book Linda Andrews’ julekoncert til jeres næste julearrangement.

 

Repertoire

Der synges både traditionelle julesange på dansk og engelsk, men også nogle medrivende julegospelsange. Juleprogrammet er sammensat, men enkelte sange kan i nogle tilfælde aftales i forbindelse med koncertbooking med Linda Andrews.

 

Akkompagnement

  • Linda Andrews – Vokal
  • Markus Lindell – Klaver
  • Absolute Gospel Singers – Kor (efter aftale)

Book en julekoncert med Linda Andrews, og oplev hende synge sammen med gospelkoret Absolute Gospel Singers eller med Lindas faste pianist Markus Lindell. Fortæl os gerne, om I foretrækker duoen eller koret i forbindelse med booking af Linda Andrews.

 

Genre

  • Gospel
  • Julesalmer
  • Julesange

 

Koncertens varighed

Linda Andrews’ julekoncert varer i 2 timer inkl. pause

Ønsker I en koncert uden pause? Informér os gerne om jeres ønsker i forbindelse med booking af Linda Andrews via formularen.

 

Billetter til Linda Andrews’ julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Linda Andrews og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Linda Andrews’ julekoncerter.

 

Om Linda Andrews

Sangerinde, solist, sangskriver, vocal coach og afholder workshops med afsæt i sang og gospel. Linda vandt i 2009 DR’s store talent konkurrence X Factor og vindersangen ”Det bedste til sidst” skrevet af Søren Rasted solgte dobbelt platin. Efterfølgende udgav Linda albummet ”Into the Light”, og hun har siden udgivet flere albummer og singler bl.a. ”Save Your Love for Me” (2017).

Linda er født og opvokset på Færøerne og flyttede i 1994 til København for at gøre sangen til sin levevej. Hun startede karrieren med at synge backing for et hav af danske og internationale kunstnere såsom Clemens, The Antonelli Orchestra, Carola, Johnny Logan, SNAP, Turbo B m.fl., desuden har hun medvirket i den store opsætning af musicalen Atlantis og i diverse Melodi Grand Prix. I 2014 optrådt Linda for Hendes Majestæt Dronningen ved Hærens 400 års jubilæum i Operaen.

 

Om Absolute Gospel Singers

Linda Andrews startede i 2011 Absolute Gospel Singers, der består af 65 dygtige sangere og er et af Danmarks dygtigste gospelkor. Absolute Gospel Singers har foruden egne koncerter markeret sig ved at optræde til Danmarks Indsamlingen 2010 sammen med Marie Carmen Koppel og til Danish Music Awards 2011 sammen med Rasmus Seebach samt i tv-shows som X Factor, Mentor og Her er dit liv. Koret har også været på koncerttour i udlandet og desuden lavet flashmob.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
linda andrews Julekoncerter
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører