Tlf. 7026 0100

linda-andrews-cover-bifald

Linda Andrews

Oplev en rigtig stemningsfuld julekoncert med en af Danmarks største stemmer, gospelsangerinden og X Factor-vinderen Linda Andrews.

Linda Andrews synger alle de højtelskede julesange på dansk og engelsk samt på sit modersmål, færøsk.

Linda akkompagneres af sin pianist. Book Linda Andrews til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse.

 

Linda Andrews’ julekoncert

Man får ganske enkelt gåsehud, når Linda Andrews synger nogle af højtidens smukkeste julesange. Det bliver en koncert fyldt med velklingende toner, og Linda vil med sin fantastiske stemme og skønne personlighed tage publikum igennem julens smukke sange.

Linda Andrews og pianist Markus Lindell har igennem de seneste år holdt forrygende julekoncerter rundt omkring i landet, og de glæder sig til at besøge resten af Danmark med denne forrygende julegospelturné, hvor der er garanti for julestemning! Scroll ned til bookingformularen, og book Linda Andrews’ julekoncert til jeres næste julearrangement.

 

Repertoire

Der synges både traditionelle julesange på dansk og engelsk, men også nogle medrivende julegospelsange. Juleprogrammet er sammensat, men enkelte sange kan i nogle tilfælde aftales i forbindelse med koncertbooking med Linda Andrews.

 

Akkompagnement

  • Linda Andrews – Vokal
  • Markus Lindell – Klaver

Book en julekoncert med Linda Andrews, og oplev hende sammen med hendes faste pianist Markus Lindell.

 

Genre

  • Gospel
  • Julesalmer
  • Julesange

 

Koncertens varighed

Linda Andrews’ julekoncert varer i 60-75 min. inkl. pause

Ønsker I en koncert uden pause? Informér os gerne om jeres ønsker i forbindelse med booking af Linda Andrews via formularen.

 

Billetter til Linda Andrews’ julekoncert

Hos julekoncerter.dk kan du både booke en julekoncert med Linda Andrews og finde billetter til de koncerter, der er planlagt. Kig på vores koncertkalender, og find datoer, tidspunkter, spillesteder samt koncertbilletter til Linda Andrews’ julekoncerter.

 

Om Linda Andrews

Sangerinde, solist, sangskriver, vocal coach og afholder workshops med afsæt i sang og gospel. Linda vandt i 2009 DR’s store talent konkurrence X Factor og vindersangen ”Det bedste til sidst” skrevet af Søren Rasted solgte dobbelt platin. Efterfølgende udgav Linda albummet ”Into the Light”, og hun har siden udgivet flere albummer og singler bl.a. ”Save Your Love for Me” (2017).

Linda er født og opvokset på Færøerne og flyttede i 1994 til København for at gøre sangen til sin levevej. Hun startede karrieren med at synge backing for et hav af danske og internationale kunstnere såsom Clemens, The Antonelli Orchestra, Carola, Johnny Logan, SNAP, Turbo B m.fl., desuden har hun medvirket i den store opsætning af musicalen Atlantis og i diverse Melodi Grand Prix. I 2014 optrådt Linda for Hendes Majestæt Dronningen ved Hærens 400 års jubilæum i Operaen.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Linda Andrews er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
linda-andrews-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere