Lene Maimu og Maria Elizabeth

Del på de sociale medier

Lene Maimu og Maria Elizabeth Julekoncerter 2020

stemningsfulde fortællinger akkompagneret af julesalmer

Oplev en hjertevarmende julekoncert med oplæsning ved skuespillerinde, Lene Maimu og sangerinde Maria Elizabeth. De fejrede fyrre års jubilæet i 2019 for den mest elskede Julekalender nogensinde på dansk TV, Jul i Gammelby, gennem stemningsfuld oplæsning og fortællinger akkompagneret af nye vintersange og julesalmer.

Lene Maimu der er kendt og elsket blandt andet for sin rolle, som borgmesterfruen og moderen i den uforglemmelige julekalender Jul i Gammelby, der fejrede fyrre års jubilæum i 2019. Lene Maimu vil læse op fra Peters Jul og desuden fortælle anekdoter fra indspilningen af den julekalender.

Sanger, sangerskriver og guitarist, Maria Elizabeth, synger sange fra sin nye nodeudgivelse Vintersange og Julesalmer. Udgivelsen indeholder blandt andet nye salmer skrevet i samarbejde med sanger og sangskriver, Sys Bjerre. Der vil også blive lejlighed til at høre Maria Elizabeths kendte julesingle Når julesneen falder hvid.

Publikum kan se frem til at synge med på to fællessange, hvoraf den ene, Gammelby, af Hans Christian Ægidius, allerede har været sunget af de fleste, der elsker Jul i Gammelby. Der vil også blive lejlighed til at høre gamle kendte julesalmer.

Maria Elizabeth har indspillet albummet Circle the Woodsi samarbejde med Henrik Balling, der er kendt som arkitekten bag gruppen, Gangway. Anmelder for musikbladet GAFFA, Ivan Rod, skriver bl.a. i sin anmeldelse af albummet:”Endnu engang præsenterer Maria Elizabeth Hersing sig som en gedigen singer-songwriter, men der er ingen tvivl om, at mødet med Balling har påvirket hendes udtryk, som er blevet mere stringent poppet. Balling er med som sideman, medproducer og medforfatter, og hans medvirken er især evident i velturnerede popballader som The Wanderer og Love a 1,000 Years. Både de to ballader – og i øvrigt de andre sange, materialet som helhed, formidlingen som sådan – fremstår som skabt ud af modenhed, autenticitet og optagethed af det enkle. Sangene og musikken er gribende, dybe og kredser om fænomener som kærlighed, etik – og netop spiritualitet. De søger ikke hovedsporet, men er alligevel let tilgængelige.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lene Maimu og Maria Elizabeth er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Der kan du beskrive dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Lene Maimu og Maria Elizabeth ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Lene Maimu og Maria Elizabeth til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.