Tlf. 7026 0100

allan-mortensen_lei-moe_morten-wittrock-bifald

Lei Moe & Allan Mortensen

De to unikke sangere danner rammen om en fantastisk aften, hvor de vil forkæle publikum med sange fra et personligt sangkatalog, skabt over 50 år i musikbranchen.

Lei Moe kender de fleste fra utallige TV-shows i ind og udland bl.a Melodi Grand Prix’er op gennem 90’erne, samt diverse live optrædener med bl.a Peter Belli, Bdr. Olsen og Randy Crawford.

Allan Mortensen bliver betragtet som en legende i dansk musik og teater lige fra ”Voldsom Volvo” til ”Jesus Christ Superstar”, og som komponist og sanger på et utal af udgivelser.

Idéen til samarbejdet opstod da Lei inviterede Allan i studiet for at medvirke på Lei’s ny udkommende album. Med sange af Lei Moe & Morten Wittrock.
Lei & Allan udgiver deres fælles single duet ‘en ”Won’t Let Go”, i efteråret 2020.

De to arbejdede sammen for flere år siden i ”Young Messiah” her opstod et fælles ønske om at lave noget mere sammen. Nu er der så endelig mulighed for at realiserer drømmen. Aftenen vil byde på smagsprøver fra et langt liv i musikken fra Gospel til Evergreens med krydderi af jul.

Lei Moe & Allan Mortensen bliver akkompagneret af Morten Wittrock piano og Janus Bechmann guitar. Besætningen kan udvides med bas, trommer, kor & saxofon.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lei Moe & Allan Mortensen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
allan-mortensen_lei-moe_morten-wittrock-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere