Tlf. 7026 0100

kaya-og-ole julekoncerter

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Sange vi synger – Ved Juletid

Det musikalske makkerpar har spillet og sunget sammen i over to årtier. Det kan både mærkes og høres. De har som duo indspillet flere albums og optrådt med et utal af koncerter for både børn og voksne, i et omfangsrigt repertoire, fra jazz, viser, salmer og fællesange. Senest og måske mest kendt for, at være syngende og spillende værter i Morgensang med Kaya og Ole.

NY udgivelse!

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har udgivet nogle efterårssange og julesalmer i nye fortolkninger (se den første i bunden af profilen). Efter deres store succes som værter i “Morgensang på DR”, har duoen rejst land og rige rundt og optrådt med fællessangs koncerter til alle årstider. Men særligt juletiden, har stor betydning og de har over flere år udviklet en helt særlig stemningsfuld koncert, med bla. deres egne fortolkninger af julesalmer. Med Ole Kibsgaards formidable guitarspil og Kayas smukke stemme, har de ladet sig inspirere af country og folk musikken, med den særlige spillemands stemning og gode vokal harmonier. Til en julekoncert med den populære duo, vil der udover deres nye julesalmer, også kunne opleves mere traditionelle julesange, for alle aldersgrupper.

Om man er til en smuk version af  “Dejlig er Jorden” eller en mere festlig udgave af “Rudolf med den røde tud”, vil der med garanti være en sang at synge med på, og få julestemningen helt i top.

Om koncerterne

Med Kibsgaard’s enestående musikalitet og formåen på diverse instrumenter og Brüel’s bløde og smukke stemme, bringer duoen jule musikken og den gode stemning rundt i landet. Hvis man ønsker musikalsk feinsmecheri og godt selskab, er en koncert med makkerparet altid et godt bud på en berigende oplevelse, krydret med fine fortællinger og en god portion humor, med plads til fællesang og fordybelse.

De to giver deres bud på, hvilke sange man absolut må synge, når julen er over os. Adskillige sange bringer minder fra barndommen og forgange tider frem, så man slet ikke kan lade være at synge med fra første strofe.

Når vi pakker bilen med instrumenter og kører afsted i de kolde mørke måneder, gennem et mørkt gråt landskab af marker, drejer ned af små snoede veje, og pludselig er der lys. Et spillested eller en kirke på en bakke står og stråler og kalder os sammen i den mørke vintertid. Det fællesskab vi oplever når vi kommer rundt i landet er unikt. Vi har brug for at samles og synge sammen. Der er ikke noget som musik der skaber bånd. Vi har oplevet at folk, både ældre som yngre generationer har haft glæde af, at kunne samles om de gode julesange.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard med strygekvartet

At høre Kaya synge og Ole spille julen ind i skønt samspil med en strygekvartet er en næsten magisk oplevelse, som med garanti vil fremtrylle en vidunderlig julestemning.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard kan bookes som duo, trio eller med strygekvartet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
kaya-brüel-ole-kibsgaard-JUL-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere