gtag('config', 'UA-41096699-5');
Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
kaya-og-ole julekoncerter

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard's links

Del på de sociale medier

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard Julekoncerter 2021

En vidunderlig julestemning

TÆNDER LYS –  NY JULE UDGIVELSE MED KIBSGAARD OG BRÜEL.

Det musikalske makkerpar har arbejdet sammen i over to årtier. Det kan både mærkes og høres. De har sammen indspillet flere albums og optrådt med et utal af koncerter for både børn og voksne. De to dygtige musikere har nu indspillet en række danske julesalmer i deres helt egen fortolkning med rødder i den nordiske jazz og folk musik.

Med Kibsgaard’s enestående guitarspil og Brüel’s bløde og smukke stemme, bringer duoen noget helt nyt til de gamle julesalmer. Hvis man ønsker musikalsk feinsmecheri og godt selskab, er en koncert med duoen altid et godt bud på en berigende koncert oplevelse, krydret med fine fortællinger og en god portion humor.

Når vi pakker bilen med instrumenter og kører afsted i de kolde mørke måneder, gennem et mørkt gråt landskab af marker, drejer ned af små snoede veje, og pludselig er der lys. Et spillested eller en kirke på en bakke står og stråler og kalder os sammen i den mørke vintertid. Det fællesskab vi oplever når vi kommer rundt i landet er unikt. Vi har brug for at samles og synge sammen. Der er ikke noget som musik der skaber bånd. Vi har oplevet at folk, både ældre som yngre generationer har haft glæde af at kunne synge med på disse lidt anderledes udgaver af salmerne.

Sangerinden Kaya Brüel og guitaristen Ole Kibsgaard giver deres bud på, hvilke sange man absolut må synge, når julen er over os. Adskillige sange bringer minder fra barndommen og forgange tider frem, så man slet ikke kan lade være at synge med på sangene fra første strofe. På repertoiret er foruden gamle og nyere danske julesange klassikere fra den amerikanske sangskat.

Kaya Brüel, vokal, Ole Kibsgaard, guitar, Jesper Bodilsen, kontrabas.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard med strygekvartet

At høre Kaya synge og Ole spille julen ind i skønt samspil med en strygekvartet er en næsten magisk oplevelse, som med garanti vil fremtrylle en vidunderlig julestemning.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard kan bookes som duo, trio eller med strygekvartet.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Kaya Brüel og Ole Kibsgaard ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

nov 2021dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->