Tlf. 7026 0100

karsten-holm-cover-bifald

Karsten Holm & Juleorkestret

I en længere årrække har Karsten Holm huseret over det ganske lang med sine særdeles populære koncertfortællinger. Elvis, Cash, Cohen, Beatles og Carl Nielsen er på repertoiret, når han og de andre dygtige musikere fortolker deres helte. Musikken ledsages altid af den gode historie om de musikalske helte. Der er fulde huser overalt hvor de kommer frem.

En julekoncert med Karsten Holm & Juleorkesteret er en stemningsfuld aften hvor de kendte klassikere fra ind og udland kommer under smagfuld og kærlig behandling. Man vil høre sangene sunget og spillet i forskellige stilarter, f.eks. som Elvis sang ”White Christmas”, – den fik sindene i kog, på grund af hans anderledes fortolkning. Eller som Johnny Cash i country-stil, og ikke mindst Frank Sinatras swingende udgaver af sangene. Der kommer naturligvis også danske julesange og salmer på playlisten. Publikum får også lejlighed til at få rørt stemmebåndene til et medley af de gode julesange som vi alle kender og kan synge med på.

Karsten Holm er uddannet smed og operasanger. Efter svendeblevet var skrevet, stod den på et kursus på Vestbirk Højskole, hvor musikken tog over og blev hovedingrediens i Karsten Holms liv. Fra Rock ́n Roll orkesteret Mell & Shaky Legs til diplomeksamen i klassisk sang på konservatoriet i Aarhus, til Doo Wop og dansemusik til det det han laver i dag, nemlig koncertfortællinger, kirkekoncerter, både solo og i orkestersammenhæng

Eksempler fra playlisten:

  • White Christmas
  • Forunderligt at sige
  • The Christmas Song
  • Driving Home for Christmas

Karsten Holm & Juleorkestret er:

Karsten Holm – vokal & guitar
Thomas Reil – tangenter & arrangement
Per Kolling – Trommer & percussion
Johannes Jørgensen – Bas

Smagsprøver

White Christmas

Forunderligt at sige

Santa Claus is coming to town

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karsten Holm & Juleorkestret er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
karsten-holm-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere