Tlf. 7026 0100

kaare norge julekoncerter

Kaare Norge

Danmarks nok mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos Kaare Norge blev allerede som 17-årig elev på Det Jyske Musikkonservatoriet i Aarhus. Efter solisteksamen sagde cellisten og censor professor Erling Bløndal Bengtsson: ”Hvis vi kunne give dig karakteren 16, havde vi gjort det!”

Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav i alle aldre. Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til de store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler.

På julerepertoiret er Kaare Norges egne arrangementer af nogle af julens allersmukkeste salmer f.eks. ”Dejlig er jorden”, ”En rose så jeg skyde”, ”Julen har bragt velsignet bud” og ”Lysets engel går med glans”. På sin helt egen måde fremhæver Kaare såvel roen som den varme stemning i salmerne, som hører den skønne højtid til.

Kaare Norge har for længst bevist, at han efterfølgende har kunnet leve op til professor Bengtssons rosende ord, idet Kaare har givet mere end 3500 koncerter i Danmark og udlandet, udgivet 23 cd-albummer og modtaget af fire guldplader og en platinplade.

Om det anmelderoste album ”The Song The Melody – Carl Nielsen” (2015), med Kaares egne arrangementer af 14 Carl Nielsen-sange, er bl.a. skrevet:

”Med sin udprægede indlevelsesevne og sine egen vellykkede arrangementer af Carl Nielsens melodier gør Kaare Norge med sit nye album en af Danmarks største komponister stor ære.” – Rachel Einarsson, Jyllands-Posten.

”Man vil ikke finde nogen fyrige tekniske udskejelser her (selv om fremførelsen hele vejen igennem er en sand stjernepræstation); stemningen er tværtimod i høj grad melodisk og ophøjet med kun stedvise strejftog ind i lidt mørkere, komtemplative afkroge. Dette er spirituel musik; roligt opløftende, i sandhed helende for sjælen, smukt spillet og tidløst.” – Blair Jackson, Classical Guitar Magazine (oversættelse: Bente H. Gyldensted).

https://www.kaarenorge.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaare Norge er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
kaare norge julekoncert

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere