gtag('config', 'UA-41096699-5');
Kaare Norge
kaare norge julekoncert

Kaare Norge's links

Del på de sociale medier

Kaare Norge Julekoncerter 2021

Den skønne højtid

Danmarks nok mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos Kaare Norge blev allerede som 17-årig elev på Det Jyske Musikkonservatoriet i Aarhus. Efter solisteksamen sagde cellisten og censor professor Erling Bløndal Bengtsson: ”Hvis vi kunne give dig karakteren 16, havde vi gjort det!”

Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav i alle aldre. Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til de store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler.

På julerepertoiret er Kaare Norges egne arrangementer af nogle af julens allersmukkeste salmer f.eks. ”Dejlig er jorden”, ”En rose så jeg skyde”, ”Julen har bragt velsignet bud” og ”Lysets engel går med glans”. På sin helt egen måde fremhæver Kaare såvel roen som den varme stemning i salmerne, som hører den skønne højtid til.

Kaare Norge har for længst bevist, at han efterfølgende har kunnet leve op til professor Bengtssons rosende ord, idet Kaare har givet mere end 3500 koncerter i Danmark og udlandet, udgivet 23 cd-albummer og modtaget af fire guldplader og en platinplade.

Om det anmelderoste album ”The Song The Melody – Carl Nielsen” (2015), med Kaares egne arrangementer af 14 Carl Nielsen-sange, er bl.a. skrevet:

”Med sin udprægede indlevelsesevne og sine egen vellykkede arrangementer af Carl Nielsens melodier gør Kaare Norge med sit nye album en af Danmarks største komponister stor ære.” – Rachel Einarsson, Jyllands-Posten.

”Man vil ikke finde nogen fyrige tekniske udskejelser her (selv om fremførelsen hele vejen igennem er en sand stjernepræstation); stemningen er tværtimod i høj grad melodisk og ophøjet med kun stedvise strejftog ind i lidt mørkere, komtemplative afkroge. Dette er spirituel musik; roligt opløftende, i sandhed helende for sjælen, smukt spillet og tidløst.” – Blair Jackson, Classical Guitar Magazine (oversættelse: Bente H. Gyldensted).

Kaare Norge - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaare Norge, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Kaare Norge ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Kaare Norge til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

dec 2021


Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->