Tlf. 7026 0100

julen-har-engelyd-bifald

Julen har englelyd

Og det skete i de dage…
Sådan begynder Juleevangeliet og sådan begynder koncerten.

Vi går gennem tornene med Maria gennem torne går og Wolfs Nun wandre Maria, og vi venter os med Bachs Bereite dich Zion. Vi vugger den nyfødte med Regers Wiegendlied og vi rammes af stor frygt med med den finske Julesang Sylvian Joululaulu, og forløses i Englenes lovsang med O Holy Night. Vi følger med hyrderne til Barn Jesus i en krybbe lå, og vi leder efter barnet med den spanske Julesang La Virgin lava Penales.

Vi gemmer ordene i vore hjerter sammen med Maria og Bachs Schliesse mein Hertze. Vi synger sammen og lader os overraske på vejen…. (Med forbehold for løbende ændringer, tilføjelser og justeringer)

Med “Julen Har Englelyd” skaber Andrea Pellegrini og Live Strings en anderledes varm og nærværende koncertoplevelse, når de – med lige dele legesyge og respekt – fortæller Juleevangeliet med klassisk musik.

Julen har englelyd har to programmer:

  • Andrea Pellegrini & Live Strings
  • Andrea Pellegrini & Live Strings med kirkens kantori

Derfor vil programmet variere let fra sted til sted. Men koncerten vil altid være bygget op omkring Juleevangeliet, med sange der afspejler og fortæller handlingen i evangeliet.

Arrangementer af LiveStrings, Jakob Lorentzen, Nikolaj Kornerup m.fl

Om Julen har englelyd

Andrea Pellegrini

er en dansk klassisk sanger og en af landets mest efterspurgte, både i opera- og koncertsammenhæng. Hun er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Opera Akademiet. I 2008 modtog hun Musikanmeldernes Kunstnerpris, og har derefter modtaget et hav af priser, senest Wilhelm Hansen Fondens hæderspris i 2020. I 2015 blev hun Reumert nomineret i kategorien Årets sanger.

Hun debuterede på Det Kgl. Teater som Rosina i Rossinis ’Barberen i Sevilla’ i 2006 hvorefter hun både der og på landets øvrige scener har sunget mange andre roller, senest partiet Carmen i Bizets ’Carmen’ på Opera Hedeland i 2019. I 2021 rejste hun til Stockholm for at synge Eboli i Verdis ’Don Carlos’.

Gennem sin karriere har Andrea Pellegrini vist en særlig interesse for de genrebrydende kunstformer. Dette har ført til udviklingen af helt nye samarbejder med f.eks multikunstneren Martin Hall, fortolkninger af Beatles sange på TV, duo med Jacob Binzer (D.A.D) og meget andet. I den forbindelse har hun desuden etableret nye musikalske værker i grænselandet mellem genrer, samarbejdet med Steffen Brandt, ledet festivalen ”Klassisk på Kanten” under Bornholms Teater, grundlagt The Piazzolla Orchestra, med hvem hun to gange har gæstet Bergen Festspil.

En rød tråd i Andreas kunstneriske virke er folkeliggørelse og fortælling – at bringe den klassiske musik og æstetik ud over rampen i nye sammenhænge. Derfor var det, for hende, mere end oplagt at række ud til LiveStrings.

Live Strings

er Danmarks mest altfavnende strygekvartet og absolut i front på alle landets scener – både de rytmiske og de klassiske. Kvartettens mange facetter gør den til et af de mest interessante klassiske ensembler i Danmark. Sammen bevæger de sig gennem alle genrer, altid med dybe rødder i den klassiske musiktradition og spillestil.

Kvartettens musikere arbejder med den klassiske musik både som solister, i kammermusik – i f eks prisvindende Nightingale String Quartet og Trio Gemini – og i orkestersammenhæng, blandt andet ved Den Kgl. Opera København, hos DR Radiosymfoniorkestret og Copenhagen Phil.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julen har englelyd er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
julen-har-engelyd-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere