Tlf. 7026 0100

julemusik-i-latinamerika-cover1-bifald

Julemusik i Latinamerika

Julemusik i Latinamerika præsenterer julesange og historier om julebudskabet. Der bliver spillet på trommer, harmonika, sunget og smilet med publikum.

Med 20 års erfaring som professionelle latinmusikere garanterer vi for en uforglemmelig aften med en varm latinamerikansk stemning, som midt i den danske vinter giver varme og håb.

OBS: Mange af vores værker bliver traditionelt opført med kor og vi er åbne for at inddrage jeres lokale kor eller kirkekor i arrangementet hvis dette kunne have interesse.

Vi spiller bl.a. sangen Farolito, der kommer fra Colombia. Sangen handler om de tusindvis af små hjemmelavede lys (farolitos) som børn og voksne stiller op indendørs og udendørs til jul. Sangen akkompagneres af trommer og harmonika, som er vigtige instrumenter i den folkloristiske Colombianske musikkultur.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julemusik i Latinamerika er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
julemusik-i-latinamerika-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere