Tlf. 7026 0100

johanne-louise-schmidt-cover-bifald

Johanne Louise Schmidt

Oplev skuespiller Johanne Louise Schmidt for første gang i en varm, hjertenær og ærlig julekoncert.

Johanne har sunget hele sit liv, i pigekor, som kirkesanger, solist og som sangskriver. Med sin unikke, alsidige og rørende stemme, har Johanne også lavet mange teaterkoncerter på de største scener, og selv udviklet musikdramatiske forestillinger som komponist, bl.a. på Det Kongelige Teater.

Johanne har i mange år drømt om at komme ud og synge julekoncerter, da julen er en særlig tid for hende: “For mig fremkalder julen tydeligt følelser af kærlighed, taknemlighed, savn, håb og lys. Jeg ønsker at skabe en koncert og et rum med publikum, hvor tiden for en stund kan stå stille. En koncert hvor juleklassikere og salmer, alletiders kendte og mindre kendte sange og egne kompositioner bliver bundet sammen i et åndehul, hvor musikken og sangene fører os gennem alt det smukke og udfordrende ved at være menneske. Jeg håber publikum vil gå derfra, og føle sig genkendt, opløftet og ikke mindst i julestemning.

Kendt fra

Du kender sikkert Johanne Louise Schmidt fra hendes mange roller på film og tv, som bl.a. Statsminister Signe Krag i Borgen 4, Bamses kone Käte i filmen om Flemming ‘Bamse’ Jørgensen, sekretæren Rose fra Afdeling Q filmene og mange flere. Udover at lave film og tv har Johanne været tilknyttet Det Kongelige Teater siden hun blev uddannet, hvor hun har spillet store dramatiske roller, og været med til at udvikle dansk teater ind i en ny kunstnerisk tid og form.

Johanne har modtaget stor anerkendelse for sine præstationer; bl.a. Kronprinsparrets Stjernedryspris, Ove Sprogøe prisen og en Reumert for årets Kvindelige Hovedrolle. Derudover er hun Ridder af Dannebrog.

Konstellation

Johanne har to musikere med, og vil udover at synge, også selv spille klaver og ukulele på nogle af sangene.

Sangudpluk

  • ’Nu tændes tusind julelys’
  • ‘Dejlig er jorden’
  • ‘Have yourself af Marry little Christmas’
  • ‘I dit korte liv’
  • ’The Christmas song’
  • ‘En rose så jeg skyde’
  • m.fl.

Koncertens varighed

Varighed: 70 min.

Referencer

“Johanne Louise Schmidt imponerer ikke blot ved at have en stor stemme, men i lige så høj grad via den forbilledlige præcision, hvormed hun bruger den. Diktionen og accenten sidder lige i øjet, og uanset om tonen er dur eller mol, virker hun på hjemmebane.” – CPH CULTURE.dk

“Johanne Louise Schmidt er så musikalsk og så rytmisk sikker.” – Gregers Dirckinck-Holmfeld

Dejlig er Jorden – lydfil

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Johanne Louise Schmidt er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
johanne-louise-schmidt-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere