Jette Torp

Del på de sociale medier

Jette Torp - på video

Jette Torp - billeder

Jette Torp Julekoncerter 2018

Nu tændes tusind julelys

Julekoncerten 2018 med Jette Torp, Jan Kaspersen og Maria Isabel Edlund er et nyt, forfriskende og stærkt bud på en både smuk og særlig koncertoplevelse hen under jul.

Repertoiret består af klassiske julesalmer, fællessang med publikum, engelske og amerikanske Christmas carols samt danske og svenske julesange – akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

En ny jule-cd udkommer i starten af november og er ligeledes indspillet i den nye konstellation med strygere. Cd’en indeholder både kendte danske julesange og salmer samt en helt ny skrevet julesang.

På nedenstående link finder man en lille smagsprøve på en julesang anno 2018 med tekst af Jette Torp og musik af Jan Kaspersen: ”Julen er tilbage igen”.

En anmelder skrev:
”… en lille perle af en koncert. Havde nogle få lidt julestress, da de entrede Vor Frelsers Kirke, var den med garanti væk, da de fem kvarter senere igen trådte ud på Torvet.”

En arrangør skrev:
”Vi havde julekoncert med Jette Torp i går aftes – og hvilken koncert, hun synger fantastisk. Vi bor i en lille by på ca. 1200 indbyggere, men formåede at sælge 330 billetter. Vi kunne have solgt 30 mere, men havde ikke mere plads i kirken.”

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jette Torp er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

For booking af Jette Torp ring til - tlf. 7020 3648

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Jette Torp til dit arrangement /Ring på 7020 3648
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7020 3648

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.