Jette Torp
Jette-Torp Julekoncert

Del på de sociale medier

Jette Torp - på video

Jette Torp's filer

Pressemeddelelse

Jette Torp - billeder

jette-torp-bifald
jette-torp-bifald
jette-torp-bifald

Jette Torp Julekoncerter 2020

JUL

I et intimt set-up med saxofonist og guitarist Jan Kaspersen og Live Johansson på cello vil Jette Torp sprede musikalsk julestemning i hele landet i november og december.

Gennem de sidste ti år har Jette Torp forkælet danskerne med julekoncerter i kirker og på mindre spillesteder. Igen i år kan man forvente nærvær, intensitet og julestemning, når Jette Torp akkompagneret af bl.a. guitar, fløjte, saxofon og cello, synger julen ind.

På den aktuelle CD og til julekoncerterne har Jette Torp personlig håndplukket de julesange, som betyder noget helt særligt for hende. Numrene er både hendes egne og fortolkninger af andres julesange. På repertoiret er der (både) klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange – kendte som mindre kendte.

Jette Torp kan i år fejre 20-års jubilæum som udgivende artist. Det er tre år siden sidste albumudgivelse og der skulle lige præcis en julesang til at hun fik skrivelysten tilbage. Mere specifikt det første nummer ”Julen er tilbage igen” fra det nye album, som blev den sang, der igen satte gang i sangskrivningen.

”Efter nogle år, hvor jeg ikke fik skrevet sange fik jeg, efter sidste års juleturné, lyst til selv at bidrage med en (ny) julesang. Jeg satte mig uden guitar, hvilket var nyt for mig, og begyndte blot at skrive ned, hvad julen er for mig. Det viste sig, at jeg forbinder den med langt mere, end jeg selv var klar over,” fortæller Jette Torp.

Julen er en sanselig tid, der er tæt forbundet med både dufte, smage, lyde og effekter, der alle hører højtiden til. Den er som en god gammel ven, der kommer tilbage år efter år med duften af gran, smagen af brunkager og klangen af julesange.

Julen er mange ting. Den er selvfølgelig hygge, glæde, nærhed og fællesskab, men for mange af os minder julen os måske også om det, der var engang og vækker minder, sorg og savn ekstra stærkt til live i højtiden. Den del vil jeg også gerne berøre på mine julekoncerter,” siger Jette Torp.

Med sin tilbagevendende juleturné har Jette Torp skabt sin egen juletradition. I år er det 10. gang hun drager på juleturné rundt i hele landet.

Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jette Torp, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Jette Torp ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Jette Torp til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->