Tlf. 7026 0100

jesper-lohmann-hero-bifald

Jesper Lohmann

Vi kender Jesper Lohmann som en stærk og kompetent skuespiller fra hans medvirken i et utal af TV-serier, film og teaterforestillinger. Vi kender ham også som den showmand og sanger, han i årenes løb har vokset sig til.

I 2020 havde han premiere på sit musikalske portræt af vores alle sammen Otto Brandenburg i Tilløkke Otto – på sporet af en baggårdspuma. Publikum og modtog forestillingen med begejstring og pressen skrev; ”Han mestrer det hele – dette er et højdepunkt i Lohmanns karriere; som skuespiller, sanger og entertainer”.

Det er da også meget i Brandenburgs ånd, at julekoncerterne vil foregå. Afslappet og fyldt med godt humør, swing og julehjertet på rette sted. Repertoiret spænder fra danske julesange og salmer til Elvis “Blue Christmas” og “Amazing Grace”. Pianist Mathias Grove Madsen sidder bag klaveret sørger for de inderlige toner og det gode swing. Det hele bliver krydret med  julehjertelige historier, syng med og fællessang.

Og husk! Ingen jul uden “Søren Banjomus”!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Lohmann er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Jesper-Lohmann-4-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere