Jens-Christian Wandt
Jens-Christian Wandt Julekoincert

Jens-Christian Wandt's links

Del på de sociale medier

Jens-Christian Wandt - billeder

Jens-Chr-Wandt

Jens-Christian Wandt Julekoncerter 2021

Julen er musikkens fest

Ingen anden højtid på året har større musikalske traditioner end julen. Vi har alle vores favoritter blandt julens mange salmer og sange, og når musikken lyder, og ordene kommer til os, så tændes vemodighedens glæde, og minderne vælder frem.

Julen er musikkens fest, og det forpligter. Derfor har Jens-Christian Wandt og Knud-Erik Thrane til julekoncerteren sammensat et program med de mest elskede af julens salmer. En herlig blanding af solistiske indslag og fællessang, præsenteret med små anekdoter og historier om de salmer, der synges, men også om tanker ved juletid, og om julebreve fra H.C. Andersen til Ingemann m.m. Julepoesi fra hjerte til hjerte – med musikken i centrum.

Jens-Christian Wandt er kendt fra verdensballetten og julekoncerten fra Skagen Kirke som TV 2 sender hvert år. Fra Holmens Kirke i København har han sunget julen ind juleaften på P1. Han har sunget ved DR’s nytårsgudstjenester ,og for nogle år side udkom hans jule-cd ”Jul i Skagen”, som med over 5000 solgte eksemplarer er blevet et af de mest sælgende klassiske danske julealbum nogensinde. I 2012 fik han tildelt Frederikshavn Kommunes Kulturpris, og i 2016 blev han af Frederikshavns borgmester udnævnt til kulturambassadør for Skagen.

Jens-Christian Wandt og Knud-Erik Thrane har haft et tæt musikalsk samarbejde gennem mange år. De har bl.a. optrådt på Skagens Museum, i Aalborg Hallen, Sindal Kirke og Aasted Kirke og i mindre rammer på bl.a. Skagens Bamsemuseum og ved private arrangementer.

”Jens- Christian Wandts fantastiske sangstemme, flot akkompagneret af Knud-Erik Thrane, gik lige til hjertet.” – Sindal Bykirke.

”Publikum kvitterede med stående applaus og bravoråb, og alle var enige om at koncerten igen i år var den helt rigtige begyndelse på adventstidens mange gode traditioner.” – Skagens Avis (efter julekoncert i Skagen Kirke).

”Jeg tænker med stor glæde tilbage til koncerten, der overgår alle andre, vi har haft. Mange er kommet og sagt det samme til mig.” – Jørgen Bruun Christensen, Morsø Teaterkreds.

Jens-Christian Wandt - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jens-Christian Wandt, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Jens-Christian Wandt ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Jens-Christian Wandt til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->