Tlf. 7026 0100

Jens-Chr-Wandt

Jens-Christian Wandt

Ingen anden højtid på året har større musikalske traditioner end julen. Vi har alle vores favoritter blandt julens mange salmer og sange, og når musikken lyder, og ordene kommer til os, så tændes vemodighedens glæde, og minderne vælder frem.

Julen er musikkens fest, og det forpligter.

Jens-Christian Wandt er kendt fra verdensballetten og julekoncerten fra Skagen Kirke som TV 2 sender hvert år. Fra Holmens Kirke i København har han sunget julen ind juleaften på P1. Han har sunget ved DR’s nytårsgudstjenester ,og for nogle år side udkom hans jule-cd ”Jul i Skagen”, som med over 5000 solgte eksemplarer er blevet et af de mest sælgende klassiske danske julealbum nogensinde. I 2012 fik han tildelt Frederikshavn Kommunes Kulturpris, og i 2016 blev han af Frederikshavns borgmester udnævnt til kulturambassadør for Skagen.

”Publikum kvitterede med stående applaus og bravoråb, og alle var enige om at koncerten igen i år var den helt rigtige begyndelse på adventstidens mange gode traditioner.” – Skagens Avis (efter julekoncert i Skagen Kirke).

”Jeg tænker med stor glæde tilbage til koncerten, der overgår alle andre, vi har haft. Mange er kommet og sagt det samme til mig.” – Jørgen Bruun Christensen, Morsø Teaterkreds.

Kan bookes både med pianist eller som trio med violinisten Niklas Walentin, og pianisten Alexander McKenzie. Juleprogram, krydret med kendte værker for violin og klaver.
(Solistiske indslag, fællessang og bundet sammen med små historier, anekdoter og tanker om julens musik og traditioner.)
Niklas & Alexander er to af Danmark mest efterspurgte klassisk musikere, optræder i både ind- og udland, udgiver albums, optræder på tv og i radio, og har vundet DR Kammermusikpris. Har spillet i bl.a. Carnegie Hall i New York, og Wigmore Hall i London.

Varighed: ca. 75 min.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jens-Christian Wandt er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
Jens-Christian Wandt Julekoincert

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere