Tlf. 7026 0100

jazz-med-to-bifald

Jazz med to

Jazz&Jul med to – En julekoncert i musik og ord

I julekoncerten med JAZZ MED TO tages du med på en musikalsk rejse til de klassiske julesalmer og melodier med afstikkere til blandt andet Aage Stentoft, Kai Normann Andersen og Louis Armstrong. Musikerne i JAZZ MED TO har mange års erfaring i netop denne form for koncerter og ved, hvad der skal til for at en julekoncert giver den helt rigtige julestemning.

Konstellation

JAZZ MED TO består af Brian Svendsen på klaver/klarinet/sang og Søren Peter Frøsig på trompet/flygelhorn/sang. Besætningen kan til julekoncerten udvides med Nicolas Kock på kontrabas.

På repertoiret er bl.a. Glade jul, White Christmas , Det kimer nu, Ave Maria, What a Wonderful World og mange flere …

En koncert med særdeles erfarne musikere

Når julekoncerterne i 2023 går i gang har duoen spillet mere end 500 koncerter rundt omkring i hele Danmark, siden den opstod i starten af 2021, så det er par erfarne herrer, der sætter tonen an til en god julestemning hos jer i kirken eller sognehuset.

Varighed

Julekoncerternes varighed er enten ca. 75 minutter eller 2 x 40 minutter

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jazz med to er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
jazz-med-to-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere