gtag('config', 'UA-41096699-5');
Jane & Shane
jane-shane-bifald

Jane & Shane's links

Del på de sociale medier

Jane & Shane - på video

Jane & Shane Julekoncerter 2021

Intens & overbevisende spilleglæde & energi

Kom i julestemning når Jane & Shane inviterer på en hjertevarm koncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien.

Jane & Shane hører til blandt de mest populære navne på den danske musikscene. En forrygende, velspillende og charmerende duo, der altid er garant for en god koncert, uanset hvor de spiller!

Til julekoncerterne har Jane & Shane håndplukket en række gamle og nye irske sange,
som ”Miss Fogarty’s Christmas Cake” (med historien om et tilfælde af julemads-forgiftning…), men spiller også en smuk vinter-klassiker af Vivaldi.

Fortællinger om muntre irske juletraditioner, keltiske julesange og engelske ”Christmas carols” blandes med nordiske jule-valse og de danske favoritter er naturligvis også med, når violin- virtuosen Jane møder Shanes guitar, bodrán og stemme.
Og resultatet? Et uimodståeligt ”Christmas- blend”!

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar, irsk tromme og vokal) har deres musikalske afsæt i den irske/britiske folkemusik. En musiktradition, der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil. Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.

“Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld – selv for døve!” – NIELS HAUSGAARD

“Kulturhuset i Arden var fyldt til sidste plads en kold decemberaften til et herligt gensyn med Jane & Shane, som var på banen igen efter Janes barselsorlov med en dejlig julekoncert. Gensynsglæden var stor og alle publikums forventninger blev til fulde opfyldt med et rigtigt juleprogram med engelske, skotske, irske og skandinaviske julesange- og melodier. Både Jane og Shane var i topform og havde tydeligvis også glædet sig til at komme på scenen igen til en koncert, som var en stor oplevelse med Janes virtuose violin og Shanes varme stemme og lune fortællinger.” – KULTURHUSET I ARDEN

Jane & Shane - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jane & Shane, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Jane & Shane ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Jane & Shane til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->