Hans Jørn Østerby
Hans Jørn Østerby bifald

Del på de sociale medier

Hans Jørn Østerby Julekoncerter 2021

En intens, stemningsmættet, hjertevarm julekoncert

Hans Jørn Østerby har næsten 40 år bag sig som troubadour. Han er vestjysk af sind, og med sin stille lune og sine store ord indfanger han på fornem vis menneskelivet med dets mørke og lyse dage. Han har en sjælden evne til at skabe en ramme af varme og nærhed, når han med sine gode historier og egne tankevækkende sange formidler det dybe i livet. Og han gør det i øjenhøjde. Man ser nærmest publikum sænke skuldrene og bare være til stede i kirkerummet, hvor det århundredgamle mødes med nutidige sange om tro og tvivl.

En kirkekoncert med Hans Jørn Østerby er en rejse med både høj latter og stille eftertanke.

Den jyske troubadour har spillet og optrådt over det meste af landet såvel som i radio og på tv. Fra tid til anden har der været mulighed for afstikkere til udlandet. Således har han optrådt i danske kirker i Belgien og i Sverige. Han har lavet koncerter for unge i Norge og i Tyskland. Han har sunget for volontører i Israel, for NATO-soldater i Bosnien og på skoler og i kirker i det afrikanske land Liberia. Desuden har han to gange været på turné på Færøerne, og to gange har han optrådt i USA, hvor han har lavet en stribe børneforestillinger og skolekoncerter.

Duo
Maj-Britt Vibe Dørken har igennem de sidste 20 år sunget i forskellige gospelkor. Hun har som korsanger optrådt med verdensstjernen Mariah Carey samt med de danske sangere Sanne Salomonsen, Mads Langer og Rasmus Walther.

Hun er også kendt for sin rolle som solist og forsanger i orkestret Himmelblå, der igennem de sidste 15 år har udgivet 3 cd’er og spillet deres egne inspirerende fortolkninger af de gamle salmer rundt om i landets kirker.

Hans Jørn Østerby har optrådt i snart 40 år, både som sanger og sangskriver og som tryllekunstner, bugtaler m.m. Han har lavet et utal af kirkekoncerter og forestillinger i kirker både i Danmark og i udlandet. Han er også forfatter til bøger til både børn og voksne

Sammen laver Hans Jørn Østerby & Maj-Britt Vibe Dørken en 80 minutters intens, stemningsmættet, hjertevarm julekoncert med både de kendte og elskede julesange og Christmas carols, men også med noget af det knapt så kendte. Maj-Britt er leveringsdygtig i det smukke og nænsomme, og Hans Jørn byder ind med viser og sange om julen – også når den ses fra bagsiden.

En julekoncert fremragende fremført og med stor hjertevarme.

Hans Jørn Østerby - Booking

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hans Jørn Østerby, er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Beskriv dit arrangement og dine ønsker vedrørende en julekoncert, så vil vi vende tilbage med priser og muligheder for booking hurtigst muligt.

For booking af Hans Jørn Østerby ring til - tlf. 70 26 01 00

▶ Se alle vores kunstnere

Forespørg på Hans Jørn Østerby til dit arrangement /Ring på 70 26 01 00
Dette er ikke billetbestilling
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Booking guide

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 70260100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.

-->