Tlf. 7026 0100

hans-joern-oesterby-bifald

Hans Jørn Østerby

– En Troværdig Troubadour med 40 Års Erfaring

Hans Jørn Østerby er en vestjysk troubadour med næsten 40 års erfaring i bagagen. Han har en dyb forståelse for det menneskelige liv med dets lys og skygger, og hans stille og lune fremtoning indfanger på smukkeste vis livets mangfoldighed. Med hjertevarme og nærvær skaber han rammerne, hvor hans gribende historier og tankevækkende sange formidler livets dybere betydning. Hans Jørn formår at nå sit publikum i øjenhøjde, og man føler næsten skuldrene sænke sig, mens man blot er til stede i øjeblikket, især i det hellige rum som en kirke, hvor århundredgamle traditioner møder nutidens sange om tro og tvivl.

Hans Jørn Østerby har optrådt over hele Danmark og har også sat sit præg på radio og tv. Han har endda haft mulighed for at optræde i udlandet, herunder danske kirker i Belgien og Sverige, koncerter for unge i Norge og Tyskland, optræden for volontører i Israel, for NATO-soldater i Bosnien og for skoler og kirker i Liberia. Derudover har han to gange turneret på Færøerne og optrådt i USA, hvor han har begejstret både børn og voksne med sine koncerter.

De Ni Læsninger – En Ny Fortolkning

Hans Jørn Østerby tilfører en ny dimension til den traditionelle De Ni Læsninger, der ofte praktiseres op til jul. Han reciterer og dramatiserer de ni bibelske læsninger og krydrer dem med smukke sange og fællessang. Dette skaber en gribende oplevelse, især i den mørke december måned.

En Magisk Juleduo

I samarbejde med Maj-Britt Vibe Dørken, en erfaren sangerinde med 20 års erfaring i forskellige gospelkor, leverer Hans Jørn Østerby en hjertevarm julekoncert, der varer i 80 minutter. Koncerten byder på både velkendte julesange og Christmas carols samt mere ukendte perler. Maj-Britt tilfører sin smukke og nænsomme stemme, mens Hans Jørn bidrager med viser og sange om julen, set fra forskellige perspektiver. Sammen skaber de en julekoncert af høj kvalitet, fyldt med hjertevarme og julestemning.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hans Jørn Østerby er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?
hans-joern-oesterby-kirke-bifald

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet for arrangører

Modtag vores nyhedsbrev der er målrettet arrangørerne

Få inspiration, tilbud og bliv opdateret om nye kunstnere